16.04.2016 15:11

Labdarības koncertā Patvēruma mājas projektam dziedās "Latvian Voices", Akuratere un Gospelkoris

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Svētdien, 17. aprīlī, plkst. 14.00 Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā Rīgā notiks biedrības "Ģimenes šūpulis" rīkotais pavasara koncerts "Dziesmas Dzīvībai". Koncertā, kas notiek jau trešo gadu, klausītājus priecēs vokālā grupa "Latvian Voices", dziedātāja Ieva Akuratere un Rīgas Gospelkoris.

Ieeja par ziedojumiem, kas tiks veltīti "Ģimenes šūpuļa" Patvēruma mājas uzturēšanai.

Pēc koncerta apmeklētāji ir aicināti uz nelielu sadraudzību baznīcas pagrabstāvā, kur būs iespēja pie kafijas tases pakavēties iespaidos un uzdot visus interesējošos jautājumus par Patvēruma mājas projektu.

Patvēruma māja, kas atrodas Kauguru pagasta "Jaunpalejās", ir sociālās rehabilitācijas projekts ar mērķi sniegt pajumti bez atbalsta palikušām, tostarp arī nepilngadīgām, grūtniecēm un jaunajām māmiņām, palīdzot viņām iegūt dzīvei ar mazuli nepieciešamo prasmju kopumu un rūpējoties par viņu turpmāku pielāgošanos patstāvīgai dzīvei. Atbalstu vienlaicīgi ir iespējams sniegt sešām jaunajām māmiņām, kuras uzturas Patvēruma mājā pusgadu.

Biedrību "Ģimenes šūpulis" 2003. gadā ir dibinājusi vecmāte Rudīte Brūvere un diakone Irēna Bindemane. Tās darbības mērķi ir dot patvērumu grūtniecēm un jaunajām māmiņām, kalpot par izglītības un atbalsta centru jauniešiem, topošajiem vecākiem un vecmātēm, kā arī piedāvāt mājdzemdību prakses vietu.

Atbalstīt "Ģimenes Šūpuļa" Patvēruma mājas darbību ir iespējams arī ar pārskaitījumu AS "Swedbank" kontā LV42HABA0551005675701.