16.06.2012 14:56

Ikšķiles teātra studija "Āķis" aicina jaunus dalībniekus

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Savas pirmās sezonas noslēguma etapā Ikšķiles novada jauniešu teātra studija "Āķis" aicina pieteikties atraktīvus jauniešus, kuriem ir interese par teātri un vēlme būt uz skatuves.

Jaunajā izrādē īpaši tiek meklēts puisis un piedāvātā loma gana atraktīva un interesanta. Izrādes tēls ir jauns un inteliģents puisis, kurš tajā pašā laikā ir pietiekami negants – ar slēptām tieksmēm dedzināt un postīt. Vecuma ierobežojums – ne jaunāks par 15 gadiem.

Tāpat teātra studijas jaunieši nolēmuši strādāt arī vasarā, tādēļ interesenti tiek gaidīti ik ceturtdienu pulksten 17 Tīnūžu tautas nama telpās. No Ikšķiles ir transports (kontaktpersona - Kristīne Saule , telefons 26326305).

Rezumējot šajā sezonā paveikto, teātra studijas jaunieši secina – padarīts ir daudz. Hermaņa Paukša lugu "Tfu, tfu, tfu" nospēlēta nospēlējuši piecas reizes, un nu jaunie censoņi ķērušies pie Maijas Kudapas lugas "Ābolu laiks, kartupeļu laiks" iestudēšanas. Izrādes notikumi risinās pagājušā gadsimta 80. gados, kolhoza talku laikā.

Tāpat jaunie censoņi pierādījuši arī savu fizisko izturību piedaloties "Nordea Rīgas maratonā", skrienot piecu un desmit kilometru distancēs, vēsta portāls "Ikšķile.lv".