07.03.2016 14:43

FOTO: Ar vērienīgu koncertu Ādažos atklāta "Opus Pro" jubilejas tūre

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

4. martā ar vērienīgu teju divas stundas garu koncertu pārpildītajā Ādažu kultūras centrā tika atklāta grupas "Opus Pro" 30 gadu jubilejas tūre "Rozā lietus". Grupas koncertu, kurā piedalījās visi grupas sastāvi un viesmākslinieki, skanēja visi lielākie hīti, publika uzņēma ar ilgstošām ovācijām, dejojot un dziedot līdzi.

Tūres atklāšanas koncertu apmeklēja gan grupas "Skyforger" dalībnieki, gan pazīstamais dzejnieks Normunds Beļskis, kas ar "Opus Pro" sadarbojies grupas darbības sākumā un sarakstījis vārdus vairākām pazīstamām dziesmām no "Opus Pro" pirmās programmas ("Svētuguns", "Mīļā" u.c.).


Pēc koncerta dzejnieks atzina: "Tas bija fantastiski! Sajutos trīsdesmit gadus jaunāks. Atmiņu lente griezās uz pilnu klapi, īpaši, kad kopā bija vecais "zelta sastāvs". Novēlu grupai un mūziķiem izturēt visu tūri! "Opus Pro" ir Latvijas smagā roka ikona un būtiska manas dzīves daļa – viena no trakākajām un skaistākajām!"

Pēc koncerta fani izmantoja iespēju iegādāties "Opus Pro" diskus, lai uz tiem saņemtu autogrāfus un nobildētos kopā ar mūziķiem.

Ņemot vērā, ka uz "Opus Pro" tūres atklāšanu biļetes tika izpirktas jau nedēļu iepriekš, un to, ka arī uz šīs nedēļas koncertiem, kas 10. martā notiks Cēsīs, 11. martā Jelgavā un 12. martā Liepājā, biļetes vairs nav nopērkamas, grupa aicina savus fanus biļetes uz atlikušajiem koncertiem iegādāties laikus, jo, tuvojoties koncerta datumam, tās var kļūt dārgākas vai var būt jau izpirktas.