22.10.2015 15:37

"Latvian Blues Band" svin jubileju arī Ropažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Latvian Blues Band" svin jubileju arī Ropažos Ropažu Kultūras un izglītības centrs

Ropažu Kultūras un izglītības centrs saviem apmeklētājiem piedāvāja jau par tradīciju kļuvušo "Latvian Blues Band" blūza vakaru. Ropažu novadu un "Latvian Blues Band" saista ne tikai mīlestība pret blūzu, bet arī fakts, ka grupas solista Jāņa Bukovska skolas gaitas ritējušas Ropažu mūzikas skolā un Zaķumuižas pamatskolā.

Šis vakars bija īpašs ne tikai tāpēc, ka grupa svin savu 15 gadu dzimšanas dienu, bet arī tāpēc, ka šis bija jau septītais gads, kad "LBB" viesojas Ropažos. Ziedi, sveces, klāti galdi, video projekcijas, skatuves dekorēšana un blūzam tik raksturīgā intimitāte – tā ir gaisotne, kas valda Ropažu Kultūras un izglītības centrā pirms katra "Latvian Blues Band" koncerta. Nāk jauni, veci, pāri un tie, kuri, iespējams, vēlas atrast pāri, dejotāji un klausītāji, visi, kam blūzs ir tuvs sirdij, šādu vakaru bauda Ropažos.

Vakara gaitā varēja gan izdejoties, gan dziedāt līdzi, gan satikt tuvus un tālus vai iepazīt jaunus draugus. Kā atzīmē rīkotāji, "Latvian Blues Band" koncerti Ropažos vienmēr ir vilinājuši apmeklētājus arī no blakus novadiem.

Arī nākamajā gadā Ropažu Kultūras un izglītības centrs piedāvās iespēju klausīties un baudīt kvalitatīvu mūzikas skanējumu un patīkamu atmosfēru kopā ar "Latvian Blues Band".

Bet jau 8. novembrī projekta "Mūzikas pērles Ropažos 2015" ietvaros Ropažu Kultūras centrā būs skatāma un klausāma aizraujoša muzikāla novele par Venēciju 18. gadsimtā "Orlando teiksmainā dzīve". Galvenajā lomā - Latvijas klausītāju iecienītākais kontrtenors Sergejs Jēgers.