29.05.2012 21:56

Bez minūtes pusnakts džezs Ropažu baznīcā

Autors  Elīna Kondrāte, «Rīgas Apriņķa Avīze»
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"Uzstāsimies pusnaktī, baznīcā. Dievs dod, lai nelītu lietus un būtu silti," teic grupas "Framest" dalībnieks un menedžeris Jānis Ķirsis un sola īpašu koncerta atmosfēru.

Sestdien, 2. jūnijā, plkst. 23.59 Ropažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā ar pusnakts džeza koncertu uzstāsies grupa "Framest".

Naksnīgā koncerta muzikālā programma tiks pielāgota vakara noskaņojumam. "Klausītāji dzirdēs mūsu šīs sezonas aktuālo koncertprogrammu, kurā ir iekļauta gan mūsu oriģinālmūzika, gan aranžējumi, kā arī lielu pienesumu programmai devusi vokālā grupa "New York Voices"." 

Ar grupas līderi Pīteru Elbridžu "Framest" kopā uzstāsies arī 13. jūnijā Kongresu namā, Rīgā. "Koncertprogramma Ropažos tiks nedaudz pielāgota šim koncertam – vēlamies, lai cilvēki arī ārpus galvaspilsētas iepazīstas ar mūsu programmu. Šis būs neliels ieskats Rīgas koncertā."

Dziedātājs stāsta, ka pašlaik grupai ir ļoti noslogots periods. "Visi esam studenti, ir jāmācās, taču paralēli notiek grupas mēģinājumi, ieraksti, šobrīd gatavojamies vasarā pārstāvēt Latviju starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis". Tas mums ir tāds neliels, bet liels notikums," joko Jānis.

Viņš atzīst, ka, koncertējot ar grupu, esot sapratuši – Latvijas klausītāji ir lieliski. "Nezinu, vai krīze padarījusi cilvēkus labākus, bet šajos gados izbraukājot Latviju, būtu kauns nemīlēt savu valsti."