25.02.2015 17:46

FOTO: Mālpilī aizvadīts Pierīgas novadu mūsdienu deju konkurss

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Mālpilī aizvadīts Pierīgas novadu mūsdienu deju konkurss Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pasākumā, ko rīkoja Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde, ar priekšnesumiem uzstājās skolēnu deju kolektīvi no Mārupes, Vangažiem, Saulkrastiem, Babītes un Milzkalnes.

Mūsdienu deju konkursā žūrija vērtēja dejas kompozīciju, horeogrāfiskās idejas oriģinalitāti, un stila izjūtu, dejas tehnisko izpildījumu un atraktivitāti, kā arī vizuālo efektu – tērpus, frizūras. Katrā no četrām vecuma grupām žūrija, ņemot vērā iegūto punktu skaitu, apbalvoja labākos priekšnesumus ar triju pakāpju diplomiem.

Ar augstākās pirmās pakāpes diplomiem tika apbalvota Mārupes vidusskolas trešo klašu deju grupa, Saulkrastu kultūras un sporta centra deju grupas "Fractus" 5.–7. klašu kolektīvs un jauktā vecuma deju grupa, Milzkalnes Tautas nama deju studijas "Alegorija" 10.–12. klašu audzēknes, Babītes novada kultūrizglītības centra deju grupa "Platīns" (5.–9. klase) un Vangažu vidusskolas deju grupas "Kolibri" 7.–12. klašu kolektīvs.

Otrās pakāpes diplomu saņēma Vangažu deju grupas "Kolibri" 5.–6. klašu dejotāji. Savukārt trešās pakāpes diplomi tika Mārupes vidusskolas pirmo klašu deju grupai, Vangažu vidusskolas deju grupas "Kolibri" 1.–3. klašu skolēniem, kā arī Saulkrastu kultūras un sporta centra deju grupas "Fractus" un mūsdienu deju grupas "Šokolādīte" 1.–4. klašu kolektīviem.