17.11.2014 17:32

Valsts dzimšanas dienā – sarkanbaltsarkanu ziedu pušķis mājas interjeram

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Valsts dzimšanas dienā – sarkanbaltsarkanu ziedu pušķis mājas interjeram Einārs Binders

"Mūsu valsts jubilejā mājas interjerā un svētku galda noformējumā vislabāk iederēsies ziedi sarkanbaltsarkanās krāsās," iesaka individuālais komersants Juris Vilāns, kura ziedu veikals atrodas tirdzniecības centrā "Mego" Olainē.

"Mēs piedāvājam gan puķes podiņos, gan grieztos ziedus. Krizantēmas un gerberas, ko var nopirkt podiņos, turpinās priecēt arī pēc svētkiem, un uzziedēs atkārtoti, ja tās pareizi kops," ar veikala sortimentu iepazīstina pārdevēja Lolita Rutka.

"Grieztos ziedus piedāvājam atsevišķi, lai katrs pats no tiem var veidot tādu pukšķi, kādu vēlas. Mūsu veikalā var iegādāties gan baltas, gan bordosarkanas rozes un krizantēmas. Ieliktas stikla, kristāla vai atbilstoša dizaina māla vāzē, tās būs ļoti elegants akcents mājas interjerā vai svētku galda noformējumā."

"Grieztie ziedi priecēs ilgāk, ja, mājās pārnesot, tiem atjaunos kātu griezumu. Kātus ieteicams apgriezt, ieliktus ūdenī, un šim nolūkam izmantot asu nazi," iesaka Juris Vilāns.

"Vāzē, kurā ziedus paredzēts likt, lej tik daudz ūdens, lai puķēm pietiktu. Krizantēmas dzer ļoti daudz, jo tām ir liela zaļā masa. Ūdeni nomainot, pie viena ieteicams atjaunot arī puķu kāta greizumu. Vāzes ar grieztajiem ziediem ieteicams novietot tālāk no radiatoriem, arī tad tie priecēs ilgāk. Lai mums visiem gaiši un priecīgi svētki!"