28.04.2014 15:33

Ikšķiles novadā skanēs jauno latviešu dziedātāju balsis; konkursantus aicina pieteikties savlaicīgi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ikšķiles novadā skanēs jauno latviešu dziedātāju balsis; konkursantus aicina pieteikties savlaicīgi publicitātes

Ikšķiles novada Tīnūžu tautas namā 18. maijā norisināsies jauno Latvijas solistu un popgrupu konkurss "Novadu Balsis".

Konkursā varēs piedalīties dziedāt gribētāji vecumā no 5 līdz 21 gadam. Konkursa mērķis ir atklāt jaunus un talantīgus daudzsološus izpildītājus no visas Latvijas novadiem, veicinot vokālo un māksliniecisko spēju attīstību dažādos mūzikas un estrādes žanros.

Jaunie censoņi varēs izmēģināt spēkus gan kā solisti, gan estrādes grupās, dziedot pašu izvēlētas dziesmas. Arī jauno talantu vizuālais tēls ir pašu dalībnieku rokās, tāpat dziesmas izpildījums, jo visas šīs kvalitātes tiks vērtētas, lai labākie saņemtu ne tikai aplausus, bet arī vērtīgas balvas.

Konkursu "Novadu Balsis" atbalsta un balvas piešķirs Ikšķiles novada pašvaldība, kas katrā vecuma grupā nominācijas Grand Prix ieguvējiem piešķirs naudas balvas 50 eiro apmērā. Savukārt akciju sabiedrība "Tallink" labāko novada balsu īpašniekiem dāvinās jūras ceļojumu no Rīgas uz Stokholmu un atpakaļ ar lielisku iespēju koncertēt uz "Tallink" kuģiem.

Savu artavu balvu fondā pievienos arī "Piebalgas porcelāns", kas konkursa laureātus apdāvinās ar skaistiem porcelāna traukiem. Bešā nepaliks arī pārējie konkursa dalībnieki, kuri saņems piemiņas balvas no uzņēmuma "Sibeta". Kā mēdz teikt, galvenais ir nevis uzvarēt, bet piedalīties, turklāt konkursa gaita tiks translēta arī Ogres TV, tādēļ katrs dalībnieks pēc konkursa beigām saņems koncerta ierakstu, lai vienmēr atcerētos savu slavas brīdi.

Konkursantus vērtēs Karīna Tropa (grupas "LadySweet" dalībniece un TV3 šova "Izklausies Redzēts" producente), Ira Krauja Dūduma (vokālais pedagogs, dziedātāja), aktrise Indra Burkovska, operdziedātājs Jānis Apeinis un režisors Juris Rijnieks.

Dalībnieku pieteikuma anketa un fonogramma jānosūta līdz 15. maijam uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..