02.01.2014 14:13

FOTO: Ādažos pensionāri un represētie Jauno gadu sagaidīja kopīgā ballē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Ādažos pensionāri un represētie Jauno gadu sagaidīja kopīgā ballē Monika Griezne

Aizvadītā gada izskaņā Ādažu novadā notika balle represētajiem un visiem pensionāriem.

"Tā ir tradīcija, kas noris jau deviņpadsmito gadu. Pasākuma mērķis ir radīt jaukas un pozitīvas emocijas, kas atšķiras no ierastās ikdienas. Tāpat – parādīt, cik daudz dažādos pašdarbības kolektīvos seniori var darboties un piedalīties. Redzot citus darbojamies, kāds varbūt sevī rod iedvesmu pievienoties arī pats," atzīst Ādažu novada sociālā dienesta vadītāja un pasākuma organizatore Ieva Roze.

Senioru balli vadīja novadā populārā pedagoģe un deputāte Liāna Pumpure, ar deju priekšnesumiem priecēja godalgotā līnijdeju kopa "Varavīksne", jauniešu tautu deju ansamblis "Sprigulītis", vokālie ansambļi Elžbetas Bukovskas un Gunāra Freidenfelda vadībā, kā arī bērnu vokālais ansamblis "Rakari".

Ādažu novada domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks pateicās visiem atnākušajiem, kā arī pasniedza īpašu dāvanu pensionāru padomes vadītājai Birutai Krūzei par viņas darbu Ādažu pensionāru saliedēšanā un aktivitāšu iesaistīšanā. Savukārt Biruta Krūze pateicās godalgotās līnijdeju kopas "Varavīksne" vadītājai Lilitai Lērumai par viņas entuziasmu, pašaizliedzīgo darbu un sasniegtajiem augstajiem rezultātiem.