21.03.2012 20:30

Jūrmalas Dome aprēķinās «Jaunā viļņa» izmaksas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Jūrmalas pilsētas Dome, SIA «Dzintaru koncertzāle» un festivāla «Jaunais vilnis» organizatori SIA «Dzintara disks» līdz 1. maijam noslēgs atsevišķu vienošanos par pašvaldības līdzfinansējuma apmēru konkursa organizēšanai.

To paredz 13. martā parakstītais trīspusējais līgums, ar kuru pašvaldība uzņemas piešķirt līdzfinansējumu daļējai konkursa izmaksu segšanai, ziņo LETA. Jūrmalas Domes uzdevums būs arī nodrošināt kārtību un tīrību pilsētā ārpus pasākuma norises vietas, kā arī organizēt ugunsdzēsēju brigādes dežūru, neatliekamās medicīniskās palīdzības pieejamību un glābšanas posteņus uz ūdens pasākuma vietā.

Savukārt pasākuma organizatori apņemas līdz 1. maijam noslēgt nomas līgumu ar SIA «Dzintaru koncertzāle» par koncertzāles un stāvvietas iznomāšanu pasākuma norisei un ne vēlāk kā divas nedēļas pirms konkursa sākuma iesniegt pašvaldībai dalībnieku un viesmākslinieku sarakstu, lai informāciju iekļautu pašvaldībai pieejamajos masu medijos.

Līgumā noteikts, ka «Jaunā viļņa» organizatori, izplatot visa veida informāciju par konkursu, apņemas iepriekš saskaņot ar pašvaldību un koncertzāli reklamēšanas veidu un izpildījumu, kā arī reklamēt Jūrmalas pilsētu un SIA «Dzintaru koncertzāle» visos konkursa reklāmas materiālos kā līdzorganizatorus. Reklāmas materiālos būs jāiekļauj konkursa nosaukumu arī latviešu valodā.

Saskaņā ar līgumu organizatori apņēmušies nodrošināt iespēju Jūrmalas pilsētas Domes un SIA «Dzintaru koncertzāle» pārstāvjiem piedalīties gan konkursa svinīgajā atklāšanā, gan balvu pasniegšanas ceremonijā noslēgumā. Ne vēlāk kā mēnesi pirms pasākuma pašvaldības rīcībā būs jānodod vismaz 50 ielūgumi.

Savukārt organizatoriem būs ekskluzīvas tiesības no 22. līdz 29. jūlijam ieskaitot izvietot un izplatīt reklāmas materiālus visās konkursa norises vietās, tajā skaitā Dzintaru koncertzāles teritorijā, iekļaujot arī VIP zonu, kas atradīsies kāpu zonā jūras pusē uz paaugstinājuma.

Pasākums jāpiesaka Jūrmalas Domē saskaņošanai vismaz 15 dienas pirms konkursa sākuma.

Kā ziņots, Jūrmalas Dome, «Dzintaru koncertzāle» un «Dzintara disks» 13. martā parakstīja trīspusēju vienošanos, kas apliecina, ka «Jaunais vilnis» šogad tomēr notiks Jūrmalā, taču līguma darbības termiņš iepriekš plānoto piecu gadu vietā saīsināts tikai līdz vienam gadam.