20.12.2013 13:29

Jūrmalā gaidāms trešais "Laimes lāču" salidojums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmalā gaidāms trešais "Laimes lāču" salidojums publicitātes

Dažas dienas pirms gada gaišākajiem un sirsnīgākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem, 21. decembrī Jūrmalā Kauguru kultūras nama pagalmā viesosies "Laimes lāči" ar dažādiem pārsteigumiem gan lieliem, gan maziem.

"Laimes lāči" nāk no tāltālas zemes. Vienmēr labestības, sirsnības, mīlestības un gaišuma pilni. Tie spēj likt pasmaidīt kā maziem, tā lieliem. Gan tiem, kas brīnumiem tic, gan tiem, kam par tiem jāatgādina.

Trešo gadu pēc kārtas Jūrmalā 21. decembrī plkst. 15 Kauguru kultūras nama pagalmā notiks "Laimes lāču" salidojums ar dažādām aktivitātēm un izklaidēm. "Laimes lāči" dejos līdzi Jūrmalas tautas deju kolektīviem "Tapa" un "Zālīte" un kopā ar Latvijas leļļu teātra aktieriem aicinās kopā doties rotaļās.

Ikvienam būs iespēja īpašā fotosalonā nofotografēties kopā ar "Laimes lāčiem". Par muzikālo noformējumu rūpēsies Nils Īle, Jānis Ļūmanis, Ervīns Anstrāts un bērnu popgrupa "Dzeguzīte". Aicināts ikviens, kurš vēlas sajust "Laimes lāču" mīlestību, sirsnību un kopā jauki pavadīt šo īpašo gaidīšanas laiku!

Ieeja pasākumā būs bez maksas.