11.03.2012 11:25

Gacho «stampās» grīdu Ķekavas kultūras namā

Autors  Elīna Kondrāte, «Rīgas Apriņķa Avīze»
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Piektdien, 16. martā, pulksten 21 Ķekavas kultūras namā koncertsērijas «Spēka tūre» ietvaros uzstāsies pašmāju mūziķis Gacho. Koncertā viņš sola pārsteigt ar nedzirdētām un enerģiskām dziesmām.

Mūziķis atklāj, ka šī koncertprogramma ļoti atšķiroties no iepriekšējās «Mēs varam». «Visiem skaņdarbiem ir elektroniski pavadījumi un bīti. Tas nozīmē, ka visi gabali ir paātrināti,» par novitātēm savā mūzikā stāsta Gacho jeb īstajā vārdā Gatis Irbe.


«Iepriekšējā tūrē atskaņojām daudz hiphopa gabalus, bet šoreiz tāds ir tikai viens. Tūre ir jaudīgāka, tāpēc arī nosaukums «Spēka tūre». Tā ir muzikāla masīvāka, enerģiski pilnāka.»

Gatis pauž, ka arī pavadošo mūziķu sastāvs kļuvis nopietnāks: «Visi puiši zina, ko viņi grib, un zina, ko viņi dara.» Arī šajā koncertā plānots izpildīt jaunas, iepriekšējās tūrēs nedzirdētas dziesmas, kā, piemēram, jauno singlu «Stampā grīdu» un «Kas tu esi».

Tūres noslēguma koncerts notiks 5. aprīlī koncertzālē «Palladium», Rīgā. Gacho sola noslēguma koncertā pārsteigt ar Krievijas un Latvijas viesmākslinieku uzstāšanos, kā arī krāšņu gaismu šovi. Savukārt pēc tūres noslēguma mūziķis ķersies klāt topošā albuma ierakstīšanai un video klipu veidošanai.