18.09.2013 11:53

Babītes kora "Maska" diriģents vadīs kulinārijas raidījumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes kora "Maska" diriģents vadīs kulinārijas raidījumu publicitātes foto

TV3 sadarbībā ar Rīgas Centrāltirgu radījis jaunu kulinārijas raidījumu "Garšīgi dzīvojam", kura vadītāja lomā iejutīsies Babītes jauniešu kora "Maska" diriģents Jānis Ozols.

Viņš ik svētdienas rītu kopā ar citu viesi parādīs, cik vērtīgi ir pašmāju produkti, un to, cik vienkāršā veidā var pagatavot garšīgus un acīm tīkamus ēdienus, netērējot tam daudz laika. Pirmais raidījums paredzēts 29. septembrī pulksten 9.25.

Raidījuma "Garšīgi dzīvojam" vadītājs gardēdis Jānis Ozols skatītājiem plašāk pazīstams kā kādreizējās grupas "Cosmos" dalībnieks. Pašlaik viņš ir panākumus guvušā Babītes pagasta jauniešu kora "Maska" diriģents, kurš nule sācis mācības Stokholmas Karaliskajā Mūzikas akadēmijā.

Paralēli mūzikai J. Ozolam ir vēl kāda sirdslieta – ēst gatavošana. J. Ozols ir izveidojis savu emuāru, kurā laiku pa laikam publicē jaunatklātās ēdienu receptes. J. Ozola iesaistīšanos projektā labi raksturo paša teiktais blogā: "Gadījies tā, ka bez aktīvas esības mūzikas dzīvē un aktualitāšu virpulī, man ir kāda ļoti svarīga aizraušanās. Esmu gardēdis! Man patīk ēst restorānos, kafejnīcās, bet bieži man sagādā lielu baudu ēšana mājās un ēdiena pagatavošana." Jānis sacīja, piekrītot šim projektam, laika ir ļoti maz, bet, jo vairāk cilvēks dara, jo vairāk var izdarīt.