25.07.2013 12:36

Kalngalieši aicina satikties un lustēties "Kaimiņdienā"

Autors  www.carnikava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kalngalieši aicina satikties un lustēties "Kaimiņdienā" www.carnikava.lv

Sestdien, 27. jūlijā Carnikavas novada Kalngalē norisināsies ikgadējā Kaimiņdiena, kurā būs dažādas sportiskas un radošas aktivitātes visas dienas garumā, kā arī balle līdz pat rītam.

Kaimiņdienas pasākumi sāksies ar sporta aktivitātēm pulksten 11, pulksten 13 notiks Kaimiņdienas oficiālā atklāšana, pulksten 13.40 būs radošās darbnīcas, pulksten 19 labāko apbalvošanas pasākumus, kam sekos balle kopā ar muzikantu Andri Laudu. Bērniem paredzētas riteņbraukšanas sacensības un šautriņu mešanas turnīrs, bet vīri varēs likt lietā prāta veiklību zolītes turnīrā.

Jautrā stafetē tiks noskaidrota Kalngales sportiskākā iela. Šajā disciplīnā aicinātas piedalīties tikai Kalngales ielu komandas. Katrai komandai jāsastāv no 3 vīriešiem + 3 sievietēm + 2 bērniem + 2 jauniešiem. Rezultātā uzvarētājkomanda iegūs ceļojošo kausu "Sportiskākā iela Kalngalē 2013"! Sportisko aktivitāšu cienītājiem būs iespēja savus spēkus pārbaudīt Kalngales četrcīņā, kur paredzēts pludmales volejbols, minifutbols, strītbols un virves vilkšana. Šeit aicinātas piedalīties gan Kalngales, gan arī kaimiņu ciemu komandas. Komandu sastāvi: pludmales volejbolam – 2 spēlētāji (var būt 1 rezervists), minifutbolam – 5 spēlētāji, no kuriem 1 ir vārtsargs, strītbolam – 3 spēlētāji (var būt 1 rezervists), virves vilkšanai – 5 dalībnieki.

Komandu pieteikumus organizatori aicina sūtīt uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..