19.07.2013 13:56

Koncertuzvedums "Satikšanās pilsētā" priecēs saulkrastiešus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Koncertuzvedums "Satikšanās pilsētā" priecēs saulkrastiešus www.saulkrasti.lv

Šovasar Latvijas lielākās pilsētas apceļos muzikālo strūklaku koncertuzvedums "Satikšanās pilsētā".

Saulkrastos koncertuzvedums būs baudāms 8. augustā. Tas ir vienīgais lielākais muzikālo strūklaku šovs Baltijā, kas īpaši veidots kā koncertuzvedums, kur uz vienas skatuves debesīs traucošas strūklaku šaltis sadejo ar dziedātājiem un dejotājiem.

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja vērot multimediālo koncertuzvedumu par mūziku un mīlestību ar Latvijā unikālu muzikālo strūklaku šovu uz speciāli būvētas skatuves, uz kuras kāps rokmūziķis Atis Ieviņš, kurš publiku pārsteidz ne tikai ar "dzelzs rīkli", bet arī milzu enerģiju un lielisku skatuves harismu, izcilā operdziedātāja ar plašu pieredzi ne tikai opermūzikā, bet arī popmūzikas un džeza žanrā – Ilona Bagele, kā arī šarmantie dejotāji Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs.

Koncertuzvedums sāksies ar video stāstu par to, kā trīs dažādi mākslinieki – jauna dejotāja, populāra operdziedātāja un talantīgs rokmūziķis – meklē ceļu uz skatuves virsotnēm un savu dzīves piepildījumu, iejūtoties un izdzīvojot dažādu skatuves tēlu dzīves, līdz šo mākslinieku ceļi nejauši krustojas. Video stāsts ļaus skatītājiem sekot šo trīs izrādes varoņu reālajai dzīvei pēcāk uz skatuves.

Mūzika no neaizmirstamās Raimonda Paula operetes "Māsa Kerija", pasaulslaveni skaņdarbi, dziesmas un romantiski dueti no pazīstamiem mūzikliem un izrādēm, kā arī izcilākās roka un popmūzikas balādes, papildinātas ar īpašu horeogrāfiju, ļaus skatītājiem izdzīvot uzveduma varoņu iztēles un muzikālos pārdzīvojumus.

Bet dejojošās strūklakas, kas šausies debesīs vairāk nekā trīsdesmit metru augstumā, ūdens ekrāns un maģiskās ūdens grafikas projekcijas kopā ar ūdens lielgabalu šaltīm un citiem specefektiem nojauks realitātes robežu un dāvās emocionālu un vizuālu pārdzīvojumu ikvienam koncertuzveduma apmeklētājam.

Uzveduma režisors ir Valdis Pavlovskis, horeogrāfe – Ieva Kemlere, mūzikas aranžētājs – Kristaps Krievkalns, video projekcijas veidoja Rihards Šešo, vēsta LETA.