11.07.2013 12:18

Salaspils deju grupa "Buras" dosies uz Meksiku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Mūsdienu deju grupa "Buras". Mūsdienu deju grupa "Buras". www.buras.lv

Mūsdienu deju grupa "Buras" no Salaspils no labdarības projekta "LabieDarbi.lv" saņēmuši 3000 latu. Tie tiks izmantoti braucienam uz Meksiku.

To, ka "Buras" dejotāji ir pelnījuši šo iespēju, noteica interneta lietotāji, jo mēnesi ilgajā balsošanā 16 projektu konkurencē tieši viņi ieguva finansējumu savas ieveres realizēšanai. Plānots, ka salaspilieši dosies uz Meksiku, lai pārstāvētu Latviju starptautiskā kultūras festivālā.

Lai gan sākotnēji nekas neliecināja, ka tieši "Buras" iegūs finansējumu, jo ilgu laiku balsojumā bija sestajā vietā, taču dažas dienas pirms balsojuma beigām notika neiespējamais, un salaspiliešiem izdevās apsteigt konkurentus. Par to, lai Salaspils dejotāji dotos uz Meksiku, nobalsoja 11 231 interneta lietotājs.

"Balsojuma laikā pārliecinājāmies, ka latvietis tomēr ir draudzīgs un atsaucīgs cilvēks, jo kā gan citādi mums būtu izdevies savākt 11 231 balsi! Piedalīšanās šajā projektā bija tiešām aizraujošs piedzīvojums, ieguvām pieredzi, kļuvām drosmīgāki, jo uzrunāt svešus cilvēkus nemaz nav tik viegli, kā sākumā var šķist. Tāpat vēl vairāk satuvinājāmies savā starpā, uzkrājām pozitīvas emocijas, kā arī lieliski un jautri pavadījām laiku. Vēl iemācījāmies, ka nekad nedrīkst padoties. Mums trijās dienās izdevās pakāpties no sestās uz pirmo vietu, tad atliek ticēt, ka viss ir iespējams," uzskata deju grupas "Buras" dejotāji.