14.02.2015 08:46

Mīlestības un jauku pārsteigumu pilnu Valentīna dienu!

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mīlestības un jauku pārsteigumu pilnu Valentīna dienu! arhīvs

Kad pirms gadiem divdesmit arī pie mums Latvijā 14. februārī sāka svinēt Valentīna dienu, pirmie šos svētkus ar prieku pieņēma bērni un jaunieši.

Gaidot Valentīna dienu, bērnudārzos un skolās mazie zīmēja Valentīna dienas apsveikumus, kuros ierakstīja mīļus sveicienus tuviniekiem, savukārt šokolādes sirsniņas, ko varēja nopirkt konfekšu veikalos, Valentīna dienā bija jauks uzmanības apliecinājums draugiem un simpātijām.

Skolās darbojās Valentīna dienas pasts, ar kura starpniecību mīlestības vēstulītes ar komplimentiem un bučām varēja nosūtīt meitenei vai puisim, kas iekritis dziļāk sirsniņā, un kuras slepenības nolūkā varēja parakstīt ar noslēpumaino "Tavs Valentīns".

Šodien redzam, ka Valentīna dienu pilnībā ir akceptējuši arī pieaugušie. Vai visos Pierīgas novados tiek rīkoti visdažādākie pasākumi – deju uzvedumi, dziesmu un pūtēju orķestru koncerti, teātra izrādes, izstādes, diskotēkas, pat retro balle baroka stilā, un to centrā bez šaubām ir mīlestība. Vārdā, ko tik labprāt dzirdam un sakām, katrs ieliekam savu, bet, saprotams, tikai labu saturu.

Tāpēc – lai mums visiem prieka, mīlestības un jauku pārsteigumu pilna Valentīna diena!