26.01.2012 15:35

Ķemeru sanatorijas maksātspēju vērtēs nākamnedēļ

Autors  apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķemeru sanatorijas investors ir SIA "Ominasis Latvia", kurš pieder SIA "Santlat", savukārt tā īpašnieks ir  Omārs Salehs Alhamdi. Foto: jurmala.lv Ķemeru sanatorijas investors ir SIA "Ominasis Latvia", kurš pieder SIA "Santlat", savukārt tā īpašnieks ir Omārs Salehs Alhamdi. Foto: jurmala.lv

Jūrmalas pilsētas tiesa 31. janvārī plāno skatīt Ķemeru sanatorijas maksātnespējas lietu, atsaucoties uz tiesas priekšsēdētājas palīdzes Diānas Liepiņas sniegto informāciju, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Maksātnespējas lieta pret Ķemeru sanatorijas investora SIA "Ominasis Latvia" ierosināta 16. janvārī pēc SIA "IAT Cityco" iesniegtā pieteikuma. Par administratoru izvēlēts Sergejs Ivanovs. Lietas izskatīšanas datums pagaidām vēl nav noteikts.

SIA "Ominasis Latvia" pieder SIA "Santlat", kas savukārt pilnībā pieder Saūda Arābijas iedzīvotājam Omāram Saleham Alhamdi.

Prasību tiesā pret SIA "Ominasis Latvia" iesniedzis arī ģenerāluzņēmējs SIA "NCC Konstrukcija" par parādsaistībām - 932 994 latu apmērā un "Feuring Projekt Management" - par 131 653 latiem, kuri nav samaksāti par būvniecības procesa vadīšanu.