27.11.2012 11:25

"Rimi Baltic" Rīgu nomaina pret Ķekavu – izveidota Baltijā otra lielākā noliktava

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Lai uzlabotu sniegto pakalpojumu servisu, palielinātu Baltijas valstu loģistikas tīkla efektivitāti, "Rimi Baltic" izveidojis jaunu un plašu centrālo noliktavu Ķekavas novadā.

Jaunajā noliktavā plānots apgrozīt aptuveni 15 % no visiem "Rimi Baltic" preču apjomiem. Tas nozīmē, ka jaunās "Rimi" noliktavas darbības jauda būs gandrīz divreiz lielāka nekā līdzšinējai noliktavai Pārdaugavā.

"Esam spēruši nozīmīgu soli "Rimi" Baltijas tīkla loģistikas attīstībā. Darbs jaunajā noliktavā palīdzēs nodrošināt lielāku produktu un preču apgrozījumu ar ievērojami mazākām izmaksām, kā arī optimizēt iepirkumu procedūras un uzlabot pakalpojumu servisa līmeni," uzsver "Rimi Baltic" izpilddirektors Edgars Sesemans.

 


Jaunās noliktavas telpas Ķekavas novadā ir 7000 kvadrātmetru plašas. Tajā tiks apgrozītas preču kategorijas, kas neprasa papildu temperatūras kontroli produktu uzglabāšanai – nepārtika, piepārtika un pārtika. Jaunajā noliktavā strādā 35 darbinieki, un vienlaikus tā spēs apkalpot līdz pat 12 automašīnām.

"Rimi Baltic" tīklam kopumā ir piecas noliktavas, no kurām divas atrodas Latvijā. Lielākā no visām "Rimi" tīkla noliktavām atrodas Rīgā, Deglava ielā. Savukārt otra noliktava, kas līdz šim atradās Pārdaugavā, kopš novembra vidus pārcēlusi savas telpas uz Ķekavas novadu.