23.10.2012 10:31

Starp "Sējējs – 2012" laureātiem arī Sējas saimniecība

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sējas novadā esošais uzņēmums nodarbojas ar teju vai visu graudaugu, izņemot rīsu, kā arī pākšaugu un eļļas sēklu audzēšanu. Sējas novadā esošais uzņēmums nodarbojas ar teju vai visu graudaugu, izņemot rīsu, kā arī pākšaugu un eļļas sēklu audzēšanu. arhīvs

19. oktobrī zemkopības ministre Laimdota Straujuma sveica konkursa "Sējējs – 2012" laureātus un vecināšanas balvu saņēmējus. Starp tiem arī zemniece no Sējas novada.

 

Balva augļkopju grupā piešķirta Sējas novada graudkopības uzņēmumam "ZS Veģi" un tās īpašniecei Inesei Karlovai. Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošā uzņēmuma "Lursoft" informācija, Sējas novada Jaunvītolos esošais uzņēmums nodarbojas ar teju vai visu graudaugu, izņemot rīsu, kā arī pākšaugu un eļļas sēklu audzēšanu.

Jānorāda, ka konkursa apbalvojumu pasniegšana kļuvusi par vienu no nozīmīgākajiem lauksaimnieku pasākumiem, bet laureāta nosaukums "Sējējs" – par priekšzīmīga darba apliecinājuma zīmi. Šogad konkursam bija pieteikti 56 kandidāti desmit dažādās kategorijās, liecina Zemkopības ministrijas informācija.