26.09.2012 18:00

Salaspilī dzīvokļi kļuvuši lētāki, Kauguros un Ogrē cenas nav mainījušās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dzīvokļu cenas Salaspilī šogad samazinājušās. Dzīvokļu cenas Salaspilī šogad samazinājušās. www.arcoreal.lv

Augustā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī ir samazinājušās, bet Kauguros un Ogrē tās nav mainījušās, teikts nekustamā īpašuma kompānijas "Arco Real Estate" mājokļu tirgus pārskatā.

Salaspilī dzīvokļu cenas samazinājušās par 0,9 %, vidējai dzīvokļu cenai noslīdot līdz 471 eiro (329,7 lati) par kvadrātmetru. Šī gada pirmajā pusgadā Salaspilī dzīvokļu cenas kopumā samazinājās par 2,2 %.

Jūrmalā, Kauguros, dzīvokļu cenas augustā nav mainījušās. Vidējā dzīvokļa cena saglabājusies 414 eiro (290 lati) par kvadrātmetru. Pirmajā pusgadā dzīvokļu cenas Kauguros samazinājās par 2,8 %. Dzīvokļu cenas Kauguros joprojām ir zemā līmenī, un bieži vien darījumi notiek par vēl mazākām cenām nekā piedāvājumā.

Arī Ogrē vidējās sērijveida dzīvokļu cenas augustā nav mainījušās. Vidējā cena augustā – 417 eiro (292 lati) par kvadrātmetru. Ogrē pirmajā pusgadā cenas samazinājās par 2,8 %. Tomēr kopumā dzīvokļu cenas Ogrē ir stabilas un cenu svārstības ir nelielas. Tirgus aktivitāte dzīvokļu tirgū Ogrē vērtējama kā zema, norāda "Arco Real Estate".