26.05.2018 22:30

Mežizstrādātājs "Inčukalns Timber" pagājušo gadu noslēdzis ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mežizstrādātājs "Inčukalns Timber" pagājušo gadu noslēdzis ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu www.incukalnstimber.lv

Mežizstrādes uzņēmums AS "Inčukalns Timber" pagājušajā gadā strādāja ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt uzņēmuma peļņa bija 52 414 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka ar uzņēmuma akcionāru lēmumu kompānijai ir mainīts pārskata gads, kurš turpmāk ir no katra gada 1. janvāra līdz 31. decembrim. Iepriekš kompānijas finanšu gads ilga no kārtējā gada 1. septembra līdz nākamā gada 31. augustam.

Kompānijas vadība atzīmē, ka pagājušā gada sākumā kompānija pārtrauca mežizstrādes aktivitātes un lielāko daļu no kompānijas pērn sasniegtā apgrozījuma veidoja ieņēmumi no sniegtajiem zāģbaļķu šķirošanas un uzglabāšanas pakalpojumiem.

Pērn kompānija investēja baļķu šķirošanas līnijas kapitālajā remontā, lai turpmāk uzlabotu zāģbaļķu šķirošanas pakalpojumu efektivitāti un kvalitāti.

Nākotnē uzņēmums plāno veikt vairākas nozīmīgas investīcijas zāģbaļķu šķirošanas laukuma attīstībā. Tāpat kompānija iecerējusi paplašināt zāģbaļķu uzglabāšanas laukumu un izbūvēt notekūdeņu attīrīšanas iekārtas. Tālākā nākotnē uzņēmums plāno iegādāties jaunu zāģbaļķu šķirošanas līniju.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka iepriekšējā pārskata gadā "Inčukalns Timber" strādāja ar 1,209 miljonu eiro apgrozījumu un 66 823 eiro peļņu.

Kompānija "Inčukalns Timber" ir dibināta 1994. gadā un nodarbojas ar mežizstrādi, kā arī sniedz zāģbaļķu šķirošanas un citus pakalpojumus. Kompānijas akcionāre ir SIA "Rettenmeier Baltic Timber".