26.03.2018 11:28

Uzņēmums "Getliņi EKO" kļuvis par nacionālo uzvarētāju prestižajā "European Business Award" konkursā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzņēmums "Getliņi EKO" kļuvis par nacionālo uzvarētāju prestižajā "European Business Award" konkursā businessawardseurope.com

SIA "Getliņi EKO" ir atzīts par 2017.-2018. gada nacionālo uzvarētāju lielākajā Eiropas uzņēmumu konkursā "European Business Awards". Uzņēmums kļuvis par uzvarētāju kategorijā "Gada labākais uzņēmums ar apgrozījumu no 0 līdz 25 miljoniem eiro".

"Getliņi EKO" no vairāk kā 110 000 uzņēmumu vidus pērnā gada nogalē tika izraudzīts un iekļauts "Ones to Watch" sarakstā, kurā apkopoti 2898 daudzsološākie un izcilākie Eiropas uzņēmumi. Novērtējumu veica neatkarīga žūrija, kurā ir dažādu Eiropas valstu pieredzējuši uzņēmēji, politiķi, akadēmiķi un auditori. Šie uzņēmumi tika aicināti tālāk cīnieties par nacionālā uzvarētāja statusu kādā no 12 konkursa kategorijām, informēja "Getliņi EKO".

"The European Business Awards" ir viens no lielākajiem un prestižākajiem uzņēmumu konkursiem Eiropā, kas šogad tiek organizēts 11. reizi. Tā mērķis ir saliedēt un veidot spēcīgāku un veiksmīgāku biznesa kopienu visā Eiropā. "Getliņi EKO" šajā sarakstā tika iekļauts, jo atbilstoši vērtējumu kritērijiem, uzrāda lieliskus attīstības rezultātus, kā arī ir inovatīvs, veiksmīgs un ētisks bizness.

"Būt par nacionālo gada uzvarētāju uzņēmumam nozīmē uzskatāmi demonstrēt nozīmīgākās uzņēmējdarbības vērtības – veiksmi, ētisku darbību un inovācijas, lai būtu par vienu no labākajiem visas Eiropas mērogā," izteicies "The European Business Awards" izpilddirektors Adrians Trips.

"Getliņi EKO" šogad svin savu 20. pastāvēšanas gada dienu, un varu teikt, ka katra dienā mūsu darbā ir bijusi nemitīgs darbs, ideju ģenerēšana un prātošana par to, kā attīstīt jaunas, inovatīvas, varbūt pat neiedomājamas darbības jomas, kuros attīstības virzienos investēt, kā nodrošināt kvalitatīvu pamatdarbību un jaunāko nozares tehnoloģiju apguvi, kā izveidot lojālu, apmierinātu un idejām bagātu darba kolektīvu, kā sasniegt akcionāru definētos mērķus un kā būt par vadošajiem vides drošības jautājumos. Tāpēc šī balva un atzinība starptautiskā mērogā, kas tiek neatkarīgi vērtēta un piešķirta, ir kā savlaicīgi pateikts labs vārds un atzinība, ka mēs darām pareizi un attīstāmies pareizajā virzienā," norāda Imants Stirāns, "Getliņi EKO" valdes priekšsēdētājs.

22. un 23. maijā Varšavā norisināsies "The European Business Awards" biznesa samits un gala ceremonija, kurā tiks apbalvoti visi konkursa laureāti, kā arī paziņoti Eiropas galvenās balvas ieguvēji.