16.08.2012 13:14

Ķekavā darbu sāk "Statoil" degvielas uzpildes stacija

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā darbu sāk "Statoil" degvielas uzpildes stacija arhīvs

Noslēdzot franšīzes līgumu starp SIA "Kalnakrogs" un "Statoil Fuel & Retail Latvia", augustā darbu "Statoil" tīklā sākusi jauna degvielas uzpildes stacija (DUS) "Kalnakrogs" Ķekavā, Rīgas ielā 107.

 

Patlaban šī ir jau 13. "Statoil" franšīzes stacija Latvijā, informē SIA "Statoil Fuel & Retail Latvia" sabiedrisko attiecību konsultante Ieva Stūre.

Franšīzes līgums starp abiem uzņēmumiem tika noslēgts jau aprīlī, bet līdz atvēršanai norisinājās gan stacijas pārbūve atbilstoši "Statoil" zīmola un drošības prasībām, gan darbinieku apmācības darbam ar uzņēmuma produkciju un pakalpojumiem. DUS "Kalnakrogs" durvis klientiem vēra 15. augustā, un tās darbalaiks ir no pulksten 6 līdz 22.

Jaunajā DUS pircējiem tiek piedāvāti kvalitatīvi, Eiropas standartiem atbilstoši degvielas produkti un serviss. "Kalnakrogā", tāpat kā visā "Statoil" tīklā, ir pieejams arī plašs uzkodu un karsto dzērienu klāsts. Turklāt Ķekavā klienti varēs saņemt arī līdz šim nebijušu pakalpojumu – riepu servisu, par kuru būs iespējams ērti norēķināties ar "Statoil kartēm".

Papildus standarta "Statoil" produktu un pakalpojumu klāstam DUS "Kalnakrogs" būs pieejama arī gāzes uzpilde un dīzeļdegviela lauksaimniekiem. SIA "Kalnakrogs" laika gaitā ir izveidojusies īpaša sadarbība ar lauksaimniekiem, jo uzņēmums piedāvā ne tikai dīzeļdegvielu lauksaimniekiem, bet arī lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehniku un rezerves daļas, kā arī sniedz lauksaimniecības un vides sakopšanas pakalpojumus.

Turklāt, pateicoties atrašanās vietai svarīga autoceļa malā, plašai teritorijai un ērtai iebraukšanai, kā arī pārdomātam dīzeļdegvielas piedāvājumam, DUS ir piemērota arī kravas automašīnām.

Franšīze pasaulē ir vispāratzīts uzņēmumu sadarbības veids, kas ļauj mazākajam spēlētājam, nezaudējot pozīcijas un ekonomējot līdzekļus, sekmīgi pastāvēt tirgū un attīstīties, bet lielajam – optimizēt investīcijas. "Statoil" franšīzes ņēmēju apgrozījums atkarībā no dažādiem faktoriem pieaug līdz pat vairākām reizēm. Šajā gadījumā SIA "Kalnakrogs" arī turpmāk būs DUS īpašnieks un saimnieks, taču darbs tajā norisināsies tādā veidā, kādā to attīstījis uzņēmums "Statoil Fuel & Retail Latvia".

Patlaban SIA "Statoil Fuel & Retail Latvia" ir 59 pilna servisa degvielas uzpildes stacijas, 13 franšīzes, kā arī sešas automātiskās degvielas uzpildes stacijas.