07.11.2017 17:35

Foto: Baldonē radošā gaisotnē aizvadīts uzņēmēju forums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Baldonē radošā gaisotnē aizvadīts uzņēmēju forums Baldones novada pašvaldība

3. novembrī Mercendarbes muižā aizvadīts Baldones novada uzņēmēju forums 2017, kas noritēja neierastā radošuma un ideju ģenerēšanas gaisotnē. Patīkams pārsteigums bija sadarbības memoranda parakstīšana starp pašvaldību un uzņēmējiem, kā arī balvu pasniegšana.

Pašvaldība un uzņēmēji noslēdza sadarbības memorandu un vienojās par sadarbību Pilotprojekta īstenošanā, kas balstīta uz aktīvu līdzdalību lēmumu pieņemšanā un īstenošanā, attīstīdami pastāvīgu partnerību starp pašvaldību un uzņēmējiem, uzsākot Baldones dūņu izmantošanas pilotprojektu Pladu purvā, informē Baldones novada pašvaldībā.

Savukārt "Radošajā NEdarbnīcā" uzņēmēji meklēja praktiskas atbildes uz jautājumiem: vai joprojām vajag izgudrot ko jaunu, vai izmantot alternatīvu pieeju konkurētspējīgu risinājumu veidošanā savā uzņēmumā? Kā radošumu un vienkāršību var padarīt par jēgpilnu uzņēmēja sabiedroto 21. gs. – izaicinājumiem un konkurences piesātinātajā pasaulē? Darbnīcā Baldones novada uzņēmēji strādāja ar lielu interesi un aizrautību.

Šogad jaunums pasākumā bija uzņēmēja balvas un pateicības rakstu pasniegšana. Pateicības raksti tika pasniegti trīs kategorijās: par ziedojumiem (ieguldījumu to baldoniešu labā, kuriem bijis nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, sapratne un mīlestība), kas tiek saņemti Ziemassvētku laikā, pateicība par sadarbību dažādu projektu īstenošanā, kā arī pateicība par sadarbību tūrisma un kultūras pasākumu organizēšanā, vēsta pašvaldībā.

Lielākā balva – uzņēmēja balva ar pagodinājuma rakstu – tika pasniegta uzņēmējiem ar strauju izaugsmi, par radītām darba vietām, teritorijas (objekta) revitalizāciju, novada vārda un vietas popularizēšanu: SIA "Riekstu kalns", SIA "Agrozona", SIA "Katram sava daļa", SIA "Baldones Waterjump", SIA "Dizains dārzam", "Kazas laukos" un SIA "Silmachy remedies", norāda pašvaldības pārstāvji.