30.07.2012 11:09

Carnikaviešiem būs jauns tirgus laukums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tirdziņš iecerēts kā vieta, kur ir labvēlīgi apstākļi tirgotājiem, tirdziņa apmeklētājiem, kā arī tur iespējams ērti piestāt garāmbraucējiem un iegādāties vietējos labumus. Tirdziņš iecerēts kā vieta, kur ir labvēlīgi apstākļi tirgotājiem, tirdziņa apmeklētājiem, kā arī tur iespējams ērti piestāt garāmbraucējiem un iegādāties vietējos labumus. arhīvs

Carnikavas novada pašvaldība izsludinājusi metu konkursu par tiesībām izstrādāt tirdzniecības vietu īpašumam Kalmju ielā 2.

Tirdziņš atrodas tiešā kā dzelzceļa, tā autoceļa P1 tuvumā un ir simboliski vārti pirms ierašanās Carnikavas ciema centrā. Konkursa pieteikumos pašvaldība gaida mūsdienīgus risinājumus, kas sakārtotu esošo vidi un radītu vizuāli pievilcīgu ārtelpu novada iedzīvotājiem un viesiem.


Tirdziņš iecerēts kā vieta, kur ir labvēlīgi apstākļi tirgotājiem, tirdziņa apmeklētājiem, kā arī tur iespējams ērti piestāt garāmbraucējiem un iegādāties vietējos labumus, tādējādi veicinot Carnikavas novada atpazīstamību.

Trīs labākajiem metu konkursa dalībniekiem paredzētas godalgas: 1. vietai - Ls 1400, 2. vietai – Ls 900, 3. vietai – Ls 400.

Pretendenti aicināti iesniegt savus priekšlikumus līdz 20. augusta pulksten 17:30.

Visi ieinteresētie dalībnieki informāciju par konkursa nolikumu var saņemt Carnikavas novada domē, Stacijas ielā 5, 26. kabinetā. Papildus informācija, sazinoties ar atbildīgo sekretāru Andri Jākobsonu, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruni 67993428.