23.12.2016 12:03

FOTO: Viena degvielas uzpildes stacija Saulkrastos – daudz ieguvēju

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
SIA “Augstceltne” valdes priekšsēdētājs Juris Kursītis (no kreisās), Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis un SIA “Circle K Latvia” izpilddirektore Gunta Jēkabsone, atklājot renovēto Saulkrastu degvielas uzpildes staciju, kas ir labs vietējās pašvaldības, valsts līmeņa uzņēmēju un starptautiskas kompānijas sadarbības piemērs. SIA “Augstceltne” valdes priekšsēdētājs Juris Kursītis (no kreisās), Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis un SIA “Circle K Latvia” izpilddirektore Gunta Jēkabsone, atklājot renovēto Saulkrastu degvielas uzpildes staciju, kas ir labs vietējās pašvaldības, valsts līmeņa uzņēmēju un starptautiskas kompānijas sadarbības piemērs. Einārs Binders

Pēc vairāku mēnešu renovācijas darbiem ceturtdien durvis vēra "Statoil" degvielas uzpildes stacija Saulkrastos pie autoceļa VIA "Baltica" virzienā no Tallinas uz Rīgu. Tagad tā ieguvusi plašākas telpas un kļuvusi ērtāka gan vietējiem autovadītājiem, gan tālbraucējiem, kas caur Baltijas valstīm pārvadā kravas no Somijas uz pārējām Eiropas valstīm.

Šeit ir stāvvieta 21 kravas mašīnai un ērta, no vietējiem klientiem nodalīta atpūtas zona šoferiem. Tāpat padomāts arī par to autotūristu ērtībām, kas vasarā ceļo pa Eiropu kemperos. Ir arī citi klientiem patīkami sīkumi, piemēram, tie autovadītāji, kuru mašīnas darbojas gan ar degvielu, gan gāzi, var uzpildīt auto vienā pieturvietā.

Renovēto degvielas uzpildes staciju atklājot, uzņēmuma "Augstceltne" valdes priekšsēdētājs Juris Kursītis, uzsvēra, ka jau piecus gadus veiksmīgi turpinās sadarbība ar kompāniju "Statoil" un, pārslēdzot franšīzes līgumu uz nākamajiem pieciem, ir izdevies vienoties par iespēju atvērt solīdu degvielas uzpildes staciju ar labiem apstākļiem gan klientiem, gan darbiniekiem. Kā sacīja J. Kursītis, SIA "Augstceltne" objekta renovācijā ir ieguldījusi 300 000 eiro gan celtniecības darbos, gan tehnoloģiskajās iekārtās.

Savukārt Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis uzsvēra, ka šāda moderna stacija labi papildina novada infrastruktūru un pats galvenais – te ir darbavietas tuvākās apkaimes iedzīvotājiem. Kā vēl vienu būtisku ieguvumu viņš minēja tādu uzņēmēju piesaisti novadam, kuru vārds ir pazīstams ne tikai Latvijā, bet starptautiskā līmenī.

Saulkrastu degvielas uzpildes stacijas nu jau trešajā atklāšanā klāt bija arī SIA "Circle K Latvia" (iepriekš "Statoil Fuel & Retail Latvia") izpilddirektore Gunta Jēkabsone, kura sacīja, ka J. Kursīša pārstāvētais uzņēmums ir lielākais franšīzes partneris Latvijā un dod iespēju sekmīgi darboties vietās, kur klienti sagaida vislabāko servisu.

Līdzšinējo partnerību viņa raksturoja kā sekmīgu. Šajā gadījumā partneris piedāvā savu nekustamo īpašumu, bet SIA "Circle K Latvia" – savu nosaukumu un līgumā vienojas par standartiem, kuri tiks stingri ievēroti visās tirdzniecības vietās: "Mēs piedāvājam savas zināšanas, un partneri, tās izmantojot, ceļ savu apkalpošanas kultūras latiņu."

Ceturtdien Saulkrastos pilnasinīgu darbību atsāka renovētā Saulkrastu degvielas uzpildes stacija, kas kopš 2007. gada vairākkārt piedzīvojusi pozitīvas pārmaiņas.Ceturtdien Saulkrastos pilnasinīgu darbību atsāka renovētā Saulkrastu degvielas uzpildes stacija, kas kopš 2007. gada vairākkārt piedzīvojusi pozitīvas pārmaiņas.