11.06.2012 12:58

Mālpilī cūkas varētu būt tuvāk tautai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mālpils novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs. Mālpils novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs. Krišjānis Grantiņš

Intensīvās cūkkopības biznesam atvēlētās zemes platības Mālpils novadā, pēc pēdējiem uzņēmēju priekšlikumiem, varētu atrasties tuvāk dzīvojamām mājām, nekā tas iepriekš plānots.

Par to gan varētu vēl būt diskusijas kādā no nākamajām domes sēdēm, atzīst Mālpils novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs (Vēlētāju apvienība "Vienoti Mālpilij").

Portāls "Apriņķis.lv" jau iepriekš rakstīja, ka kaut arī vairāki Mālpils novada iedzīvotāji ir pret cūku intensīvās audzēšanas fermas izveidi pašvaldībā, tomēr vismaz viens uzņēmums turpina virzīt projektu tālākai attīstībai.

Līdz 19. jūnijam cilvēki var iesniegt priekšlikumus, ko vēlas redzēt novada teritoriālās attīstības plānā. Kādi ir visi iedzīvotāju un uzņēmēju priekšlikumi, A. Lielmežs stāsta video intervijā:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Ķekavā pieaugs rēķini par apkuri – mēra ieteikumi, kā tos mazināt