22.05.2012 09:31

Kārbās pilda un pārdod Siguldas gaisu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
„Lielisks suvenīrs gan tūristiem, gan siguldiešiem, kas vēlas interesanti stāstīt par novadu,” ir pārliecināts uzņēmējs Edmunds Bērziņš. „Lielisks suvenīrs gan tūristiem, gan siguldiešiem, kas vēlas interesanti stāstīt par novadu,” ir pārliecināts uzņēmējs Edmunds Bērziņš. www.sigulda.lv

Oriģinālā suvenīra izgudrotāji cer palīdzēt popularizēt informāciju, kuras nav tūrisma ceļvežos.

Uzņēmums "BrainHow" laidis klajā jaunu suvenīru – metāla kārbas, uz kurām lasāms, ka tajās iepildīts „Siguldas svaigais gaiss", vēsta www.sigulda.lv.

„Lielisks suvenīrs gan tūristiem, gan siguldiešiem, kas vēlas interesanti stāstīt par novadu," pašvaldības internetvietnei saka firmas vadītājs Edmunds Bērziņš. Svaigā gaisa kārbas, viņaprāt, ir labs informācijas izplatīšanas līdzeklis. Kopā ar tām pa pasauli var ceļot suvenīru īpašnieku stāsti „par Siguldu, kuras nav tūrisma ceļvežos [..], par vietām, ar kurām siguldieši lepojas, par kurām klusē, kuras ir aizmirstas. [..] Vietām, kas apvītas leģendām un nostāstiem," ir pārliecināts idejas autors E. Bērziņš.

Viņš piebilst: suvenīru tirdzniecībā nopelnīto naudu paredzēts ieguldīt ieceres attīstībā, produkta noieta veicināšanā. Projektu atbalsta vietējie uzņēmumi un organizācijas, kas nodrošina kārbās pildītā „Siguldas svaigā gaisa" tirdzniecību.