02.04.2015 14:39

Daļai Pierīgas lielveikalu un tirzniecības centru svētkos mainīts darba laiks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Daļai Pierīgas lielveikalu un tirzniecības centru svētkos mainīts darba laiks Delfi.foto.lv

Lieldienu brīvdienās, steidzot sarūpēt kaut ko garšīgu svētku galdam, jāņem vērā, ka daļai lielāko Pierīgas veikalu un tirdzniecības centru ir mainīts darba laiks.

Šogad Pirmajās Lieldienās, 5. aprīlī, veikalu "Maxima" darba laiks tiks saīsināts, lai arī uzņēmuma darbinieki varētu Pirmo Lieldienu rītu pavadīt kopā ar ģimenēm un saviem tuvajiem. Šajā svētku dienā visi veikali darbu sāks pulksten 10 un strādās līdz pulksten 22. Savukārt Lielajā piektdienā, 3. aprīlī, un Otrajās Lieldienās, 6. aprīlī, veikali strādās kā ierasts.

Savukārt veikalu "Rimi" un "Supernetto" darba laiks svētkos netiks mainīts, un tie strādās kā ierasts gan Jūrmalā, gan Siguldā, gan Ādažos un daudzviet citur Pierīgā.

Tāpat kā pārtikas veikaliem, darba laiks netiek mainīts arī daļai Pierīgas tirdzniecības centru. Tirdzniecības centrs "Liiba" Ķekavā un Siguldas tirdzniecības centrs "Šokolāde" strādās kā parasti.

Savukārt Ādažos tirdzniecības centrā "Apelsīns" Pirmajās un Otrajās Lieldienās daļa veikalu, izņemot lielveikalu "Rimi", strādās no pulksten 10 rītā līdz 20 vakarā. Toties piektdien un sestdien visi veikali strādās kā parasti.