09.05.2012 10:30

“Guntina.com” aicina pavasari sagaidīt ar košām kleitām un raibām mēbelēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
“Guntina.com” aicina pavasari sagaidīt ar košām kleitām un raibām mēbelēm www.guntina.com

8. maijā Ķekavā, t/c "Liiba" atvēries jauns Latvijā ražotu sieviešu apģērbu, aksesuāru un krāsainu mēbeļu veikals.

Zīmola "Guntina.com" radītāju Guntu Joninu vienmēr ir uzrunājušas spilgtas krāsas un fascinējuši koši krāsu salikumi. Ideja par kleitām viņai radusies pirms gada, kad, gribot uzšūt sev sievišķīgu un spilgtu kleitu, ilgi neizdevās atrast pietiekami košu un pamanāmu audumu. Tāpēc audumi sākotnēji nelielos daudzumos tika iegādāti ārpus Latvijas. Eksperimentēšanas ceļā radīti pirmie kleitu dizaini un pie pazīstamām šuvējām sašūtas pirmās kleitas. Kad vēlāk tika saņemts daudz komplimentu par izteiksmīgajām kleitām, kā arī nemitējās pasūtījumi no draudzenēm, pamazām arī dzimusi doma par plašāku darbošanos un idejas pārvēršanu biznesā.


Šobrīd, kad nodibināts uzņēmums, apģērbu un aksesuāru šūšanu nodrošina dažādi Latvijas tekstilražotāji un audumi tiek sūtīti no lielākajiem Eiropas ražotājiem Francijā, Itālijā un Austrijā.

"Arī tu noteikti atradīsi īsto kleitu ikdienai vai savam īpašajam notikumam – no atturīgi elegantas līdz noslēpumaini vilinošai. Lai kādas arī būtu dienas gaitas, tevi noteikti ievēros "Guntina.com" kleitā," pārliecināta ir G. Jonina.

Otrs uzņēmuma virziens ir krāsainas mīkstās un koka mēbeles, kas atpazīstamas zem nosaukuma "Artfurniture.lv". Šobrīd košo mēbeļu radīšana no hobija izaugusi jau par nelielu ražotni, kur jau tiek izgatavoti pat trīsvietīgi dīvāni. Uzņēmēja atceras, ka līdzīgi bijis ar koka mēbelēm, kad no aizraušanās ar dekupāžas tehniku tapa pirmie krāsainie koka galdi un kumodes.

"Mūsu ražotās mēbeles būs īstās cilvēkiem, kam patīk koši akcenti un neparastas formas!" uzsver G. Jonina.