24.10.2014 15:09

Ķekavā atklāts mazumtirdzniecības veikals "Drogas"

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā atklāts mazumtirdzniecības veikals "Drogas" delfi.lv

Ķekavā, tirdzniecības centrā "Liiba", durvis vēris skaistumkopšanas, higiēnas un sadzīves preču veikals "Drogas".

Kā portālam "Ariņķis.lv" pavēstīja AS "Drogas" valdes locekle Monta Strēle, jaunais veikals atradīsies tirdzniecības centra telpās Rīgas ielā 22a.

"Jaunā veikala atrašanās vieta ir ērti pieejama ne vien Ķekavas un tās apkārtnes iedzīvotājiem, bet arī ceļotājiem un autobraucējiem, kuri izmantos A7 šoseju. Tirdzniecības centrs "Liiba" Ķekavā jau ir vietējo iedzīvotāju iecienīta iepirkšanās vieta, tādēļ priecājamies, ka ar savu klātbūtni spēsim šo iepirkšanās vietu papildināt ar "Drogas" plašo ikdienā nepieciešamāko preču sortimentu," sacīja M. Strēle.

Viņa informēja, ka jaunā veikala kopējā platība ir 242 kvadrātmetru un tajā ir radītas sešas jaunas darba vietas Ķekavas un tuvējās apkaimes iedzīvotājiem.

Tāpat "Drogas" pārstāve atzīmēja, ka jaunā veikala atklāšanas svētku laikā klienti tiks iepriecināti ar īpašiem piedāvājumiem, atlaidēm, dāvanām par pirkumu, kā arī iespēju konsultāciju laikā uzzināt vairāk par dažādiem zīmoliem un produktiem.

AS "Drogas" ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls skaistumkopšanas, higiēnas un sadzīves preču segmentā Baltijā. Pirmais veikals "Drogas" Latvijā tika atvērts 1993. gadā Rīgā. Pašlaik Latvijā kopumā ir pieejami 82 veikali "Drogas".