10.04.2014 16:16

Ropažu novada zivju pārstrādes uzņēmums attīstīsies par 4,8 miljoniem

Autors  www.ropazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novada zivju pārstrādes uzņēmums attīstīsies par 4,8 miljoniem www.atlantika.lv

Ropažu novada Muceniekos reģistrētā zivju pārstrādes kompānija "Atlantikstars" noslēgusi vairāk nekā 4,87 miljonus eiro vērtu iepirkumu konkursu par surimi un dažādu gatavo ēdienu ražošanas līnijas un kravas transporta iegādi.

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) vietnē, konkursā piedalījās Rīgā reģistrētā SIA "Lisna" un Tallinas uzņēmums "Regrand Est OU", no kuriem par uzvarētāju pasludināts pēdējais.

Kompānija "Atlantikstars" reģistrēta 1995. gadā, un tās juridiskā adrese ir Ropažu novada Mucenieki, "Surimi". Uzņēmuma pamatkapitāls ir 8000 latu, un tā valdē darbojas valdes priekšsēdētāja Ludmila Bērza un valdes loceklis Māris Bakanovskas. "Atlantikstars" padomē darbojas padomes priekšsēdētājs, Igaunijas pilsonis Tomass Tsops (Toomas Tsopp), padomes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Karteļs un padomes loceklis Dmitrijs Piškins.

Kompānija ir krabju nūjiņu un citu produktu no surimi, kā arī dažādu citu jūras produktu pārstrādes un ražošanas uzņēmums. 2005. gadā "Atlantikstars" iegādājās ražošanas kompleksu, kas tika būvēts 2002. gadā, teikts kompānijas vietnē.