09.12.2012 17:11

Saulkrastos uz svētkiem izdalīs teju pustūkstoti kārumu paciņu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu novada pašvaldība Ziemassvētku paciņām plāno iegādāties 195 kilogramus mandarīnu, kurus paredzēts sadalīt 300 iepakojumos. Saulkrastu novada pašvaldība Ziemassvētku paciņām plāno iegādāties 195 kilogramus mandarīnu, kurus paredzēts sadalīt 300 iepakojumos. arhīvs

170 bērni no sociālā riska ģimenēm, kā arī 300 trūcīgo ģimeņu, pirmās grupas invalīdu, vientuļu pensionāru un Saulkrastu sociālās aprūpes mājas iemītnieku Ziemassvētkos no Saulkrastu novada domes saņems kārumu paciņas.

Paciņās bērniem būs 800 gramu vismaz desmit dažāda veida konfekšu, 250 gramu piparkūku, maza augļu sulas paciņa un "Nesquik" kakao dzēriena pulveris. Tās pirms Ziemassvētkiem saņems 170 bērni no trūcīgajām ģimenēm, bērni, kas atrodas aizbildnībā un bērni bāreņi, raksta LETA.

Savukārt ģimenēm, vientuļajiem pensionāriem un citiem sociāli mazaizsargātajiem sarūpētajās paciņās būs 245 gramu konfekšu kārba, 250 gramu kafijas paciņa, kilograms cukura, kilograms pelēko zirņu, piparkūku vafeļu torte un upeņu nektārs.

Tāpat Saulkrastu novada pašvaldība Ziemassvētku paciņām plāno iegādāties 195 kilogramus mandarīnu, kurus paredzēts sadalīt 300 iepakojumos.

Kā liecina domes vietnē publicētā informācija par iepirkuma konkursa rezultātiem, paciņas par 2973 latiem, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, pašvaldībai līdz 18. decembrim piegādās SIA "Ažiņa komercfirma "Markets"".

Iepirkuma konkursā saņemti divi pieteikumi, taču SIA "Futurus Food" piedāvājums piegādāt paciņas par 2246 latiem noraidīts, jo uzņēmums nebija iesniedzis visus iepirkuma nolikumā prasītos kvalifikāciju apliecinošos dokumentus – informāciju par līdzvērtīgām piegādēm no 2009. līdz 2011. gadam, norādot summas un saņēmējus, kā arī kontaktpersonu tālruņa numurus.