Reklāmas un sludinājumu labirinti Babītē

Autors  Apmaksāta publikācija
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Reklāmas un sludinājumu labirinti Babītē publicitātes

Esmu cilvēks, kam ļoti patīk ērtības un maksimāli efektīvi iztērēts laiks. Aiz muguras divi gadi universitātē, priekšā darba meklējumi vasaras sezonai un vēlme gan baudīt dzīvi, gan pastrādāt, lai nopelnītu naudu. Kā jebkuram jaunietim, kas iekrīt millenials kategorijā, liela daļa manas ikdienas paiet, izmantojot internetu gan mobilajā tālrunī, gan datorā.

Pienāca brīdis, kad vēlējos sameklēt darbu – ļoti konkrēti zinot, ko vēlos, kādā nozarē un cik tālu no mājām. Vienīgā vieta, kur zinu, kā meklēt darba piedāvājumus, ir sludinājumu portāli internetā. Atverot pirmo no tiem, piedzīvoju smagu vilšanos. Pirmkārt, es nevarēju atrast, kā lai izšķiro, kuri ir sludinājumi Babītē, un kuri – citur. Visi sludinājumi sajaukti vienā kaudzē un gaida, kad tos kāds sašķiros.

Meklējot tālāk informāciju, uzdūros sludinājumu portālam dalder.lv, kas mani patīkami pārsteidza. Sludinājumi ērti filtrējami pēc visdažādākajiem parametriem – vajadzīgās slodzes, vēlamā grafika, izglītības, un, pats galvenais – dzīvesvietas! Pie tam, portāls piedāvā arī izveidot savu elektronisko CV, līdz ar to man nebija jāmokās ar tabulām Word dokumentā.

Skatoties, ko vēl piedāvā dalder.lv, patīkami pārsteidza tas, ka uzreiz redzama Babītes notikumu virtuālā afiša, jo būtībā ikviens notikums vai pārdodamā prece uzreiz pievienojama sev interesējošam reģionam. Tas nozīmē, ka man vairs nebūs jādomā par satikšanos ar pārdevējiem attālākās pilsētās, bet es tos varēšu atlasīt tepat, blakus mājām. Interesenta un inovatīva man šķiet arī iespēja katram pārdevējam izveidot savu mini mājas lapu, kas ļauj man atpazīt Babītes tirgotājus. Salīdzinot ar citiem Latvijā pieejamajiem portāliem, esmu patiešām pārsteigts un noteikti to ieteikšu arī saviem draugiem!


Par dalder.lv

Izlēmu iepazīties tuvāk ar šo projektu. Izvēloties inovatīvo un mūsdienīgo dalder.lv ieguvumi ir vairāki un acīmredzami: bezmaksas sludinājumi, laika ekonomija, ērtums, ko var novērtēt kaut reizi pamēģinot tā sniegtās iespējas! Dalder.lv dizains un lietojamība ir nesalīdzināma ar konkurentiem, īpaši izvērtējot reģionālo piedāvājumu, lai sev nepieciešamai precei nav jābrauc pakaļ uz Latvijas otru pusi.

Turpmāk reklāma Babītē vienkāršāk būs ievietojama unikālā, īpašā un inovatīvā sludinājumu portālā dalder.lv, kas ir:
• lietotājam draudzīgs - iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus;
• ērts un ātrs - sludinājumi ir ērti filtrējami un ir vienkārši atrast nepieciešamo preci sev nepieciešamā reģionā;
• dinamisks;
• informācijas patērēšana ir lētāka;
• iespējams iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem.

Pašlaik pieejamajos sludinājumu portālos nav iespējams apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas un nav iespējams lasīt atsauksmes vai vērtējumu par iegādāto. Tie ir būtiski ieguvumi, ko sniedz dalder.lv, lai būtu iespējams atpazīt godprātīgu pārdevēju. Katrs pārdevējs varēs izveidot mikro mājaslapu, kas piedāvās gan apskatīt informāciju, gan komunicēt tiešsaistē. Tāpat būs atpazīstams arī lietotājs, ar reģistrētu profilu.

Izvēlies nākotnes portālu arī tu!