11.12.2017 12:52

"SEB bankas" filiāle Siguldā pāries uz klientiem ērtāku darba laiku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"SEB bankas" filiāle Siguldā pāries uz klientiem ērtāku darba laiku publicitātes

No 2018. gada 2. janvāra "SEB bankas" filiāle Siguldā, kā arī filiāles Talsos, Alūksnē, Jelgavā, Madonā, Smiltenē un finanšu konsultāciju centrs Kuldīgā pāries uz klientiem ērtāku darba laiku. Turpmāk ceturtdienās tā strādās ilgāk – no plkst. 8.30 līdz 18.30, bet piektdienās darbu beigs nedaudz ātrāk – plkst. 15.00.

Izmaiņas filiāļu darba laikā veiktas, lai tas būtu ērtāks šo pilsētu iedzīvotājiem, kurus interesē laikietilpīgāki pakalpojumi, kā, piemēram, finanšu konsultācijas, norāda bankā. Šīs izmaiņas novērtēs arī strādājošie cilvēki, kas uz reģionālajām filiālēm dodas no tuvējām pilsētām. Tie filiāļu apmeklējumu turpmāk varēs ieplānot ceturtdienās – bez nepieciešamības meklēt iespējas to izdarīt savā darba laikā.

"Esam ieklausījušies mūsu klientu teiktajā un pielāgojuši mūsu filiāļu darba laiku klientu vajadzībām. Redzam, ka Latvijas reģionos klienti ir aktīvi – piemēram, ja tie vēlas iegādāties jaunu mājokli savai ģimenei vai iegādāties līzingā auto, lai saņemtu aizdevumu nepieciešams apmeklēt bankas filiāli. No nākamā gada to varēs izdarīt bez vajadzības klientam kavēt savu darba laiku," izteicies "SEB bankas" valdes loceklis Arnis Škapars.