16.05.2015 13:44

Eiropas biznesa centrs finansēs mazo un vidējo uzņēmumu mārketinga aktivitātes reģionos

Autors  Reklāma
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sabiedriskā organizācija Eiropas Biznesa centrs, no šā gada 1. maija sāk pieņemt Jūsu pieteikumus mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas izvērtēšanas un celšanas atbalsta programmā. Šīs programmas būtība: izstrādāt uzņēmuma pārdošanas apjomus palielinošas darbības mārketinga un sabiedrisko attiecību kompleksā.

Šai programmai drīkst pieteikties katrs Latvijas uzņēmums, kas atbilst zināmiem kritērijiem un kas ir noskaņots izvērst vai uzlabot līdzšinējas reklāmas, mārketinga vai sabiedrisko attiecību kampaņu iestrādes.

Eiropas Biznesa centrs varēs uzņemties apkalpot plašu pakalpojumu spektru strauji mainīgos tirgus apstākļos un vienlaikus palīdzēt masu medijiem izprast Jūsu uzņēmuma darbības nianses. Uzņēmējam tikai jāpiedalās administratīvo izdevumu līdzfinansēšanā, kas ietver projektu uzraudzības un radošo risinājumu autoratlīdzību izdevumus. Uzņēmumi uz piesaistīto finansējumu varēs pretendēt uz 3 mēnešiem.

Eiropas Biznesa centrs ir nodibināts ar nolūku atbalstīt reģionālos Latvijas uzņēmējus mārketinga un publicitātes aktivitātēs, lai uzņēmēji varētu izmantot Eiropas Savienības priekšrocību – brīvu kapitāla un pakalpojumu plūsmu pāri 27 valstu robežām. Uzņēmējiem, kuri sadarbosies ar Eiropas Biznesa centru, varēsim nodrošināt biznesa attīstību, produkcijas popularizēšanu un viņu mērķa auditorijas informēšanu kā bezmaksas pakalpojumus.

Eiropas Biznesa centra mērķis ir palīdzēt zīmolvedībā, reklāmas un PR kampaņu izstrādē, lai uzņēmēji veiksmīgi noturētu vietējā tirgus biznesa nišas.
Uzņemšana ir ierobežota, pieteikumu iesniegšanas secībā.

Interesentus lūdzu aizpildīt pieteikuma anketu Eiropas Biznesa centra mājas lapā www.ebc-latvia.eu un nosūtīt uz epasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.