01.08.2014 11:35

Daudzbērnu ģimenes aicinātas pieteikties "Latvenergo" dāvanu kartēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Atbilstoši aktuālajai situācijai, kad klienti par elektroenerģiju norēķinās pēc "Starta" un "Pamata" tarifiem, dāvinājuma apjoms vienai daudzbērnu ģimenei ir aprēķināts kā starpība starp šiem tarifiem, papildus kompensējot klientam 2400 kilovatstundas (kWh) par "Starta" tarifu, kas atbilst 84,24 eiro. Atbilstoši aktuālajai situācijai, kad klienti par elektroenerģiju norēķinās pēc "Starta" un "Pamata" tarifiem, dāvinājuma apjoms vienai daudzbērnu ģimenei ir aprēķināts kā starpība starp šiem tarifiem, papildus kompensējot klientam 2400 kilovatstundas (kWh) par "Starta" tarifu, kas atbilst 84,24 eiro. www.foto.delfi.lv/LETA

AS "Latvenergo" šogad turpina sociālā atbalsta programmu ģimenēm ar trīs un vairāk bērniem, sniedzot dāvinājumu 84,24 eiro vērtībā.

Atbalsta saņemšanai daudzbērnu ģimenes no 1. augusta var ērti pieteikties uzņēmuma Klientu apkalpošanas portālā www.e-latvenergo.lv un klientu apkalpošanas centros visā Latvijā līdz 31. decembrim, informē AS "Latvenergo" pārstāve Sandra Vējiņa.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad dāvanu kartes tiek dāvinātas sadarbībā ar Biedrību "Latvijas pašvaldību savienība". Ekonomikas ministrija ir apstiprinājusi AS "Latvenergo" dāvinājumu par kopējo summu 1,68 miljoni eiro, tāpat saņemts Finanšu ministrijas saskaņojums.

Atbilstoši aktuālajai situācijai, kad klienti par elektroenerģiju norēķinās pēc "Starta" un "Pamata" tarifiem, dāvinājuma apjoms vienai daudzbērnu ģimenei ir aprēķināts kā starpība starp šiem tarifiem, papildus kompensējot klientam 2400 kilovatstundas (kWh) par "Starta" tarifu, kas atbilst 84,24 eiro.

AS "Latvenergo" uzsver, ka atbalsta saņemšanas mehānisms kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību ir pilnveidots, lai saņemšanas process būtu maksimāli vienkāršs un daudzbērnu ģimenēm ērts. Proti, pilnveidojot atbalsta mehānisma saņemšanas iespējas, ir ņemta vērā iepriekšējos gados uzkrātā pieredze, tostarp, lai atbalsta saņemšanas iespējas būtu visām daudzbērnu ģimenēm, kuras elektroenerģiju iegādājas tieši no AS "Latvenergo" tieši, kā arī tām, kuras elektroenerģiju iegādājas caur starpniekiem – piemēram, norēķinās par elektrību ar namu apsaimniekotājiem vai izīrētājiem.

Saņemot dāvanu karti, daudzbērnu ģimene varēs to pēc savas izvēles attiecināt uz jebkuru "Latvenergo" līgumu, kura ietvaros elektroenerģiju pārdod uzņēmums.