30.06.2014 07:20

Pircējs no Carnikavas: Divi "Mego" – divas cenas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Intereses pēc iegriezos jaunajā "Mego" veikalā (jeb bijušajā "IKI" Rīgas ielā 14a), un arī tur bija akcija uz šo pašu preci, tikai cena bija atšķirīga. Šeit bija nosvītrots EUR 4.68, un akcijas cena bija EUR 3.99. Intereses pēc iegriezos jaunajā "Mego" veikalā (jeb bijušajā "IKI" Rīgas ielā 14a), un arī tur bija akcija uz šo pašu preci, tikai cena bija atšķirīga. Šeit bija nosvītrots EUR 4.68, un akcijas cena bija EUR 3.99. www.apkartraksts.lv

Nesen tapa zināms, ka veikalu ķēde "Mego" iegādājusies "IKI" veikalu ķēdi.

Acīgi pircēji ir pamanījuši atšķirības, kas redzamas šajos veikalos precēm piemērotajās cenās, kāds iedzīvotājs 25. jūnijā ziņojis portālam "Apkārtraksts.lv".

"Kopš Carnikavā parādījies jaunais "Mego" veikals iepriekšējā "IKI" vietā, daudzi novada iedzīvotāji vēro šo pārejas procesu. Jaunajam "Mego" vēl nav nomainītas "IKI" izkārtnes, kas tā kā būtu jāveic vispirms. Veikalā notiek preču pārvietošana – no viena gala uz otru un atpakaļ. Grūti orientēties, jo bija pierasts pie iepriekšējā preču izkārtojuma.

Laikam jau ar laiku pieradīsim arī pie esošā. Izmainījies arī sortiments. Pazudusi ir iecienītā "Lielezera" maizes produkcija, neredz vairs Rūjienas un "Druvas" saldējumus. Cenu līmenis laikam ir atsevišķa tēma. Pirms Jāņiem iegāju vecajā "Mego" Rīgas ielā 23 (pie Stacijas ielas) un izlasīju, ka akcijā tiek piedāvāts "Rīgas oriģinālais šampanietis" par "SUPER CENU" – uz lielās šiltes svītrots EUR 5.18, un tagad ir EUR 4.75. Turpat zemāk pie tās pašas preces uz mazākas cenu lapas bija svītrots nu jau EUR 5.44 uz tiem pašiem EUR 4.75.

Intereses pēc iegriezos jaunajā "Mego" veikalā (jeb bijušajā "IKI" Rīgas ielā 14a), un arī tur bija akcija uz šo pašu preci, tikai cena bija atšķirīga. Šeit bija nosvītrots EUR 4.68, un akcijas cena bija EUR 3.99.

Šāda cenu atšķirība varētu būt skaidrojama ar dažādām sistēmām, kas tiek izmantotas bijušajos "IKI" veikalos un "Mego", un paies laiks, kamēr šīs sistēmas tiks salāgotas. Līdz tam iedzīvotājiem jābūt modriem un gataviem veikt papildus 100 metrus ceļa starp veikaliem, lai ieekonomētu."