15.11.2013 09:52

Salaspilietis loterijā laimējis 27 tūkstošus latu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilietis loterijā laimējis 27 tūkstošus latu arhīvs

13. novembra "Viking Lotto" izlozē kāds Atis no Salaspils uzminējis piecus skaitļus un papildskaitli (5+1) un laimējis 27 092,87 latus.

Ceturtdien laimētājs, kurš darbojas tirdzniecības sfērā, bija ieradies "Latvijas Loto" birojā nokārtot formalitātes laimesta saņemšanai.

Par veiksmi loterijās Atis līdz šim esot bijis skeptisks, jo neticējis, ka var veikties. "Viking Lotto" viņš spēlējot aptuveni gadu un laimīgo kvīti ar desmit spēles variantiem iegādājies "iLOTO" par Ls 3,50. No sākuma mēģinājis variēt dažādas skaitļu kombinācijas, bet pēdējā laikā spēlējot ar vieniem un tiem pašiem skaitļiem. Par laimestu Atis uzzinājis, kad saņēmis e-pastu no "Latvijas Loto".

"Sākumā domāju, ka mani kāds grib izjokot," stāsta veiksminieks. "Iegāju "Latvijas Loto" interneta mājaslapā, tur ieraudzīju ziņu, ka kāds vakar ir laimējis "Viking Lotto" laimestu 5+1. Pēc tam savā "iLoto" spēlētāja profilā ieraudzīju arī laimesta summu!"

Atis par laimēto naudu esot ļoti priecīgs, un jau sācis plānot mājokļa remontu.

Sešus skaitļus pēdējā izlozē neizdevās uzminēt nevienam spēlētājam, tāpēc "Laimīgā skaitļa" laimesta prognoze nākamās trešdienas izlozei sasniedz jau 1 800 000 latu.