11.07.2018 12:31

Ikgadējie Zvejnieksvētki Carnikavā priecēs gan ar sporta sacensībām, gan mūziku un radošām aktivitātēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikgadējie Zvejnieksvētki Carnikavā priecēs gan ar sporta sacensībām, gan mūziku un radošām aktivitātēm Carnikavas novada pašvaldība

14. jūlijā Carnikavā norisināsies ikgadējie Zvejnieksvētki, aicinot apmeklēt tradicionālo svētku gadatirgu, piedalīties sporta spēlēs un sacensībās, pavadīt laiku radošās aktivitātēs un baudīt vakara muzikālo programmu.

Šogad svētku norises vieta mainīta no Carnikavas parka uz Gaujmalu Atpūtas ielas galā (Atpūtas ielā 20). Tradicionālais Zvejnieksvētku gadatirgus tiek organizēts pļavā pie Atpūtas un Zvejnieku ielas, informē Carnikavas novada pašvaldībā.

Zvejnieksvētki sāksies jau plkst. 8.00 ar gadatirgu, kas turpināsies līdz plkst. 18.00, svētku atklāšana gaidāma plkst. 12.00. Programmā paredzētas sporta spēles, sacensības un radošās darbnīcas, "Feeder kauss" makšķerēšanā pie Novadpētniecības centra, novusa sacensības Carnikavas tautas namā "Ozolaine", spēkavīru, airēšanas sacensības, virves vilkšana un jautras stafetes Gaujmalā, zolīte pļavā pie Svētku laukuma, kā arī Pasaules kauss nūjošanā dabas parkā "Piejūra".

Vakarā uzstāsies kantrī grupa "Highway 40" no Zviedrijas un kantrī rokgrupa "Country Hell" no Krievijas, bet no plkst. 22.00 līdz pat trijiem naktī varēs izdejoties Zvejnieksvētku zaļumballē kopā ar grupu Aivara Gudrā vadībā.

Pasākuma laikā tiks slēgta Zvejnieku iela posmā no Stacijas ielas līdz Kuģu ielai, kā arī Atpūtas iela no Zvejnieku ielas līdz dambim, vēsta pašvaldības pārstāvji.