Muzikāls uzvedums "Viņš un Viņa" Baložos

8. aprīlī plkst. 17.00 Baložu pilsētas kultūras namā muzikāls uzvedums "Viņš un Viņa". Duets "Viņš un Viņa" ir skaists francūža un latvietes mīlas stāsts, uzvedums ar skaistākajām franču melodijām, kuras dziedājuši labi pazīstamie dziedātāji Montāns, Piafa, Dasēns, Brasēns, Trenē un daudzi citi.

Kopā viņi spēlē kopš pirmās satikšanās dienas, un viņu romantiskais stāsts turpina plaukt dažādās Eiropas vietās – Beļģijā, Vācijā, Polijā, Luksemburgā...

Viņa – Ilze Lejiņa, viena no pirmajām latviešu saksofonistēm. Astoņus gadus spēlējusi Rīgas saksofonu kvartetā, ar kuru ieguvusi Lielo mūzikas balvu. Pēc šis vērtīgās pieredzes Ilze izveidoja Baltijā pirmo dāmu saksofonu kvartetu "n[ex]t", ar kuru spēlēts daudzviet Eiropā. Uzstājusies ar solo partijām Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī un Latvijas operas orķestrī. 

Viņš – franču saksofonists un multiinstrumentālists Freds Ormēns (Fred Hormain). Piedalījies daudzos projektos džeza, salsas, elektro un funk stilā gan Francijā, gan Eiropā. Talantīgs un spontāns, viņš improvizējot jebkuru dzīves mirkli pārvērš maģiskā piedzīvojumā. Rakstījis dziesmas saviem projektiem, kā arī pazīstamai franču dziedātājai Džesikai Markēzai (Jessica Marquez).

Ieeja: 5 eiro (iepriekšpārdošanā līdz 3. aprīlim 4 eiro), biļetes nopērkamas kultūras nama kasē.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu pilsētas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2018-04-08 17:00