Ziemas drifta sacensības "Baltic Winter Drift Cup 2018" Mārupē

11. martā no plkst. 12.00 Mārupes novadā, aktīvās atpūtas parka "JIP Mārupīte" ledus trasē, norisināsies pirmās un šosezon vienīgās oficiālās Baltijas mēroga ziemas drifta sacensības – "Baltic Winter Drift Cup 2018". Ledus trasē uz starta stāsies visu trīs Baltijas valstu spēcīgākie sānslīžu meistari, starp kuriem arī četrkārtējais Latvijas drifta čempions Jānis Eglīte un 2016. gada Baltijas un Latvijas čempions Ingus Jēkabsons.

"Baltic Winter Drift Cup 2018" dalībnieku sastāvs solās būt spēcīgs, jo dalību apstiprinājuši vairāki vadošie drifteri no Lietuvas un Igaunijas. Dalībnieki sacentīsies divās ieskaitēs – ielas klasē varēs startēt ar radžotām ielas riepām, kamēr sporta klasē startēs ar ievērojami ātrākajām "zāģu" jeb rallija radžotām riepām. Turklāt "Baltic Winter Drift Cup" piedalīties var jebkurš interesents, ja vien tā auto aprīkots ar aizmugurējo piedziņu, ļaujot samērīties spēkiem ar labākajiem Baltijas drifteriem.

Organizatori parūpējušies arī par papildus izklaidēm skatītājiem. Uz vietas paralēlā trasē būs iespējams izbraukt ar kvadracikliem, tāpat padomāts par dažādiem interesantiem šoviem sacensību starplaikos.

Treniņi trasē sāksies no plkst. 8.00, sacensību svinīgā atklāšana paredzēta plkst. 12.00, apbalvošana plānota plkst. 17.00. Biļetes iepriekšpārdošanā maksā 7 eiro, bet sacensību dienā – 10 eiro. Biļešu cenā iekļauta arī autostāvvieta.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Mārupes novads, aktīvās atpūtas parks “JIP Mārupīte”
  • Notikuma sākums: 2018-03-11 12:00:00