Snovborda un kalnu slēpošanas sacensības "Siguldas kauss"

No 1. līdz 4.martam Siguldas Pilsētas trasē norisinās "Siguldas kauss 2018" kalnu slēpošanā un snovbordā, kas ir tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā. Sacensībās var piedalīties neierobežota vecuma dalībnieki jau no divarpus gadiem. Šogad "Siguldas kauss" notiks Baltijas kausa izcīņas otrā posma ietvaros.

1. martā plkst. 18.00 paredzēts sākums sacensībām snovborda milzu slalomā. Sestdien, 3. martā, plkst. 18.00 notiks sacensību atklāšana, bet plkst. 19.00 starts kalnu slēpošanas milzu slalomā, kas vienlaikus būs arī kvalifikācija svētdien plkst. 17.00 paredzētajām sacensībām paralēlajā slalomā.

Šogad tiks gan ievērotas jau iemīļotas sacensību tradīcijas – nakts brauciens ar lapām, kalna karaļa un karalienes kronēšana un "Kišuro" balvas pasniegšana neveiksmīgākā kritiena īpašniekam, gan ieviestas jaunas tradīcijas – svinīga atklāšanas parāde, motociklu kalnā braukšanas šovs un gada lielākā "Apré-Ski" ballīte visiem dalībniekiem, viņu ģimenēm, draugiem, sadarbības partneriem un citiem interesentiem. Apmeklētājiem būs pieejama arī īpaša ēdienkarte un karstie dzērieni no kafejnīcas "Finišs".

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas Pilsētas trase
  • Notikuma sākums: 2018-03-04 17:00:00