"Durka Racing" amatieru čempionāts

Svētdien sporta kompleksā "333" norisināsies "Durka Racing" nacionālā amatieru čempionāta (NAČ) piektais posms motošosejā.

 

Daudziem "Durkas" braucējiem jau labi pazīstamā, līkumainā un tehniskā trase arī šoreiz sola interesantas cīņas. Būtiskas korekcijas var ieviest laika apstākļi, jo slapjā laikā, kāds mūsu valstī pēdējā laikā valda regulāri, šie līkumi kļūst īpaši viltīgi. Daudziem vēl spilgtā atmiņā ir 2011. gada sezonas lietus sacīkstes, kad meistaru klases brauciens tika atsākts trīs reizes.

Šoreiz uz starta, tāpat kā iepriekšējā posmā Biķerniekos, redzēsim Skūteru 50, Skūteru 70 un 70 Sporta klasi, kā arī motošosejas Tautas un Meistaru klasi. Gaidāms arī čoperu klases 3. posms: iepriekšējā posmā Jelgavā biežo pozīciju maiņu dēļ tieši šī – melno, skaļo, ādās un hromā tērpto moču cīņa – izvērtās par vienu no dienas interesantākajiem braucieniem.

Uzreiz pēc NAČ posma apbalvošanas ceremonijas "333" trases klajumu ar putekļiem un kaucošu riepu skaņu piepildīs supermoto braucēji. Visi atbraukušie aicināti vērot cīņas arī šajā disciplīnā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu novads, sporta komplekss”333”
  • Notikuma sākums: 2012-08-26 10:00:00