14.10.2017 15:19

Aptauja Saulkrastos: Kādi jums ir secinājumi un pārdomas pēc Saulkrastos notikušās traģēdijas?

Autors  Liene Ozola
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Saulkrastos: Kādi jums ir secinājumi un pārdomas pēc Saulkrastos notikušās traģēdijas? Liene Ozola un VUGD

Oktobra sākumā Saulkrastos dzīvojamajā mājā notika sprādziens, kura rezultātā gāja bojā Latvijā labi pazīstams pirotehnikas speciālists Ilmārs Āboliņš un, visticamāk, četri viņa ģimenes locekļi. Valsts policija pie mājas un transportlīdzekļos pie tās atradusi aptuveni 100 kilogramu nesprāgušas pirotehnikas un sprādzienbīstamu vielu.

 

Anna, pensionāre
Tas ir nesaprotami, kā tik gudrs cilvēks varēja rīkoties tik neapdomīgi! Tas ir šausmīgi, kas ir noticis! Un vienīgais secinājums no tā visa ir, ka jāievēro likumi un noteikumi. Tas ļautu no šādām traģēdijām izvairīties.
Māris, strādnieks
Es domāju, ka tas ir negadījums, kas notika neuzmanības dēļ. Ja viņi būtu sprāgstvielas glabājuši atsevišķā telpā vai prom no mājas, nekas tāds nenotiktu. Vienīgais, par ko var priecāties, ir tas, ka neaizgāja bojā arī kaimiņi.
Solvita, pārdevēja
Es šobrīd negribētu izdarīt secinājumus, pirms savu vērtējumu pilnībā nav veikuši speciālisti. Taču sajūtu to kā milzīgu traģēdiju. Man ir ļoti žēl, un es ceru, ka šis notikums liks vairāk aizdomāties tiem cilvēkiem, kuri nodarbojas ar pirotehniku.
Aigars, strādnieks
Drausmīgi! Tas ir šausmīgi, kas ir noticis! Tikpat traģiski kā Zolitūdē, kur veikals sagruva! Tāpēc, ka arī līdzcilvēki tika apdraudēti un ģimene gāja bojā. Mēs nevaram ielīst kaimiņa pagalmā un pārbaudīt, vai arī tur kaut kas līdzīgs neglabājas.