20.01.2015 13:19

Lasītājas vēstule: Siguldā noteikti darbojas "divu māsu spēks"

Autors  Indra Podziņa
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Kafejnīca "Doma" Siguldā Kafejnīca "Doma" Siguldā Einārs Binders

Uzdrošinos padalīties ar savām sajūtām – lai gan dienas pa kripatiņai paliek garākas un gaismas vairāk, gaišuma mūsu ikdienā varētu būt vairāk. Avārijas, upuri, meli, krāpšanas...

Es vēlos padalīties optimismā – Siguldā noteikti darbojas "divu māsu spēks"! Ticu, ka citās pilsētās arī ir cilvēki, kas aizrauj un iedvesmo. Padalāmies ar info! Izaicinu citus novadus un apdzīvotas vietas palielīties.

Mums Siguldā noteikti ir ar ko lepoties! Jā, Paradīzes kalns, Ķeizarkrēsls, Kraukļu aiza un daudzas citas vietas ir apskates un lepošanās vērtas. Bet šoreiz gribu palielīties ar cilvēkiem.

Siguldā veiksmīgi darbojas "divu māsu spēks". Debešķīgu kūciņu paradīzi, kafejnīcu "Mr. Biskvīts" radījušas divas māsas – Inese un Kristīne. Šim paraugam sekoja vēl divas māsas – Anete un Diāna Meieres, radot omulīgu kafejnīcu "Doma", kuras bohēmiskā gaisotne aicināt aicina.

Un arī tas vēl nav viss! Divas jaunas, apņēmīgas māsas – Lana un Marianna Sumarukas – pašā Siguldas centrā, kaimiņos "Mr. Biskvītam" piedāvā jaunu pakalpojumu – "Figura Line" limfas stimulācijas procedūras. Pēc pastaigām, gardo kūciņu nobaudīšanas ikviens var pozitīvā gaisotnē "rullēties", lai veselība un možs noskaņojums neizzustu.

Nu darbojas pie mums, Siguldā, "divu māsu spēks"!