08.04.2014 11:45

Latvijas vēstnieks Lielbritānijā atklāj uzņēmēju un investoru kontaktbiržu "Seed Forum"

Autors  www.anglobalticnews.co.uk
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas vēstnieks Lielbritānijā Andris Teikmanis ar uzrunu atklājis uzņēmēju un investoru kontaktbiržu "Seed Forum", kas 1. aprīlī notika Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā Londonā.

Ar prezentāciju par investīciju iespējām Latvijā pasākumā uzstājās arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības Lielbritānijā vadītājs Guntis Rubīns.

Pasākumā piedalās deviņi uzņēmumi no Baltijas, Ziemeļvalstīm un Lielbritānijas. Kontaktbiržas atklāšanas dienā tika prezentēti uzņēmumu investīciju projekti, kā arī notika biznesa tikšanās.

Latvijas vēstniecībā Londonā vēstnieks Andris Teikmanis kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecību Lielbritānijā rīkoja pieņemšanu foruma dalībniekiem un investoriem.

Latviju pasākumā pārstāv divi uzņēmumi. SIA "Windfire" piedāvā unikāla dizaina vertikālus vēja ģeneratorus patērētāju tirgum, bet SIA "Trakais rotors" piedāvā produktu "Crazy Roller", kas ir Rīgas Tehniskās universitātes absolventu radīta izklaides ierīce, ar kuru iespējams ripot gan lejup no kalna, gan pārvietoties arī pa līdzenu virsmu. Ierīci paredzēts pārdot izklaides parkiem.

"Seed Forum" ir starptautiska, bezpeļņas biznesa atbalsta organizācija, kas dibināta 2002. gadā Norvēģijā. Šobrīd tās galvenais birojs atrodas Londonā. "Seed Forum" organizē regulāras uzņēmēju un investoru kontaktbiržas vairāk nekā 30 pasaules valstīs, tostarp Latvijā. Forums piedāvā unikālu iespēju uzņēmumiem prezentēt jaunas biznesa idejas, lai rastu tām finansējumu un piesaistītu jaunas investīcijas.