06.12.2013 14:52

Latviete saņem britu atzinību par labi izveidotu IT un komunikāciju projektu

Autors  www.anglobalticnews.co.uk
Novērtēt šo ziņu
(3 balsojumi)
Latviete saņem britu atzinību par labi izveidotu IT un komunikāciju projektu publicitātes

Tiešsaistes žurnāls "For Any Woman" adresēts sievietēm, kuras ir uzņēmīgas un darboties gribošas. Pirmais žurnāla numurs tika publicēts 15. jūlijā, un 20. novembrī jau plūcis pirmos laurus saņemot britu atzinību par labi izveidotu IT un komunikāciju projektu.

Latvietes Daces Gailes jaunizveidotais projekts "ForAnyWoman.com" jeb medijs sievietēm Lielbritānijā saņēmis pirmo britu atzinību. Projekts savu darbību uzsāka šā gada jūnija sākumā, un pirmais žurnāla numurs iznāca 15. jūlijā, bet teju pēc četru mēnešu darbības jau plūcis pirmos laurus. Piedaloties vietējā biznesa nominācijā "South Hollands Business AWARS 2013", D. Gailes jaunais projekts saņēma atzinību un ieguva 2. vietu kategorijā "IT & Komunikācija".

Žurnāla zīmols ir veidots Latvijā, sadarbojoties ar dizaineru Ervīnu Elliņu no "Freakart". "ForAnyWoman.com" darbojas starptautiskā līmeni, jo komandā ir cilvēki/speciālisti no Latvijas, Lielbritānijas un Amerikas.

Jautājot, kas ir šī projekta veiksmes atslēga, D. Gaile teic: "Ir ļoti patīkami, ja novērtē tavu un komandas darbu. Lai gan tik ātri uz atzinību necerējām, esmu ļoti pārsteigta, jo to mēs sasniedzām ļoti īsā laikā. Līdz nominācijas intervijas dienai projekts bija darbojies mazāk par četriem mēnešiem. Esmu ļoti pateicīga visiem saviem komandas biedriem, bez kolēģu iniciatīvas tas nebūtu iespējams. Lai kāds tevi pamanītu britu lielajā tirgū, ir jāstrādā mērķtiecīgi, neatlaidīgi, jābūt vīzijai, draudzīgai komandai un kopējiem mērķiem. Man ir ļoti paveicies, ka esmu atradusi un strādāju kopā ar biznesā zinošiem un ļoti pozitīvi domājošiem cilvēkiem, un tā ir galvenā šī projekta veiksmes atslēga. "

Dace Gaile lielākai auditorijai zināma kā latviešu medija "AngloBalticNews.co.uk" dibinātāja, direktore un bijusī redaktore. No uzņēmuma viņa aizgāja šī gada jūnijā.