30.07.2012 17:34

Ikšķiles vidusskolas sporta bāze – ne tikai skolēniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto no kompleksa atklāšanas. Foto no kompleksa atklāšanas. www.ikskile.lv

Līdz ar ikšķiliešu neviennozīmīgi vērtēto Ikšķiles vidusskolas sporta zāles un stadiona izbūvi novada dzīve kļuvusi sporta un kultūras pasākumiem bagātāka.

Sporta bāzē ir basketbola, futbola, volejbola laukumi, vieglatlētikas sektors, šķēršļu josla un citiem sporta veidiem paredzētā infrastruktūra, atklāj Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš ("Vienotība").

Video intervijā viņš vairāk stāsta, kādēļ ceļš līdz sporta kompleksa izbūvei bijis grūts un kā to nolemts celt, par attīstību, pieejamību un nozīmi visiem novada iedzīvotājiem, kā arī par nepilna gada laikā notikušajām aktivitātēm kopš atklāšanas:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Ikšķile Zilos kalnus tuvina sev; būs slēpotāju trase un ūdens izpriecas